min ven

brevkassespørgsmål

min ven

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 12 år 4 måneder siden

hey cyberhus jeg har en problem jeg har en ven fra min efterskole som er sur på mig fordi jeg lage en billede ud på facebook og på billedet stod der bedste venner for jeg viste jeg holde af hende som bedste ven men hun blev sur på mig og det er hendes tak til mig jeg sagde unskyld men hun er stadig sur på mig hvad ksal jeg gøre? hilsen kristian

Svar: 

Hej Kristian

Jeg kan godt forstå det ikke er så nemt når hun stadig er sur, selvom du har sagt undskyld. Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig med, hvad du kan gøre. 

Nu ved jeg ikke hvorfor hun blev sur over, at du lagde et billede ud af hende på Facebook. Men der kan være flere grunde til, at hun måske ikke synes det var så fedt, at du lagde det ud. Det kan være at hun blev sur fordi ikke spurgte hende inden? Det kan være fordi hun ikke har lyst til at det billede skal ligge på Facebook, så alle kan se hende?

Det jeg synes du skal gøre er, at prøve at snakke med hende om, hvorfor hun stadig er sur på dig. Så kan du finde ud af, hvorfor hun har reageret som hun har gjort. Fortæl at du vil gøre, hvad du kan for, at I kan blive gode venner igen. Det kan være du skal slette billedet, for at hun bliver glad igen?

Så det bedste, jeg synes du kan gøre, er at snakke med hende om, hvad der sket. Det kunne godt lyde som om der sket en misforståelse mellem, siden hun er blevet så sur over det. 

Jeg håber I finder en løsning på det, så I kan blive gode venner igen.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program