tom indeni.

brevkassespørgsmål

tom indeni.

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 4 måneder siden

jeg har en kæreste og vi har været sammen i 2 måneder ca. Nogle gange når han bliver sur lader han det ti gå ud over mig. Og jeg føler lidt at han ikke kan acceptere mig for den jeg er. Jeg har et billed hvor jeg kysser min hund og til det billed sagde han ad, og at han ikke gad og kysse mig mere. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, har rpøvet at sige til ham at han skal stoppe, men han lytter ikke..

Svar: 

Kære du

0
false

21

18 pkt
18 pkt
0
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabel - Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Det lyder ikke særlig rart at din kæreste lader det gå ud over dig når han er sur. Jeg  kan godt forstå du føler han ikke accepterer dig som de du er, når han siger ad til et billede og ikke gider og kysse dig mere.

Når du har prøvet at fortælle ham at han skal stoppe og han ikke lytter, så synes jeg faktisk ikke han lyder som en særlig rar kæreste. Jeg tænker at du skulle overveje ikke at være sammen med ham længere.  Jeg tænker, at det ikke må være særlig rart for dig, at være sammen med en kæreste, som siger sådan nogle ting til dig.

Du fortjener at være sammen med kæreste som kan lide dig som den du er.  Så når du mærker at ham du er sammen ikke gør det, så synes jeg du skal tænke over om du vil blive ved med at være sammen ham. Det vigtigste er at du har det godt og passer på dig selv, så du ikke skal være ked af det. Jeg håber du finder den løsning som er bedst for dig.

De bedste hilsner Sine

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program