drenge

brevkassespørgsmål

drenge

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 2 måneder siden

jeg er en pige på 13 år og jeg kan rigtig godt lide en af mine venner men der er bare et problem han rer16 og skal på efterskole men jeg ved ikke om han har det poå samme måde og jeg bliver bare så keed af det når han ikkke gider at snakke med mig når jeg godt kunne tænke mig at snakke med ham. Hvad skal jeg gøre :(

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå hvis du syntes det er hårdt, især nu når han skal starte på efterskole og derfor kommer til at være langt væk. Men jeg syntes da det er dejligt du har det så godt med en fyr.

Jeg syntes du skal vide, at det er helt normalt at piger i din alder falder for lidt ældre fyre. Tit er det fordi de virker mere modne end drengene på ens egen alder.
Som jeg læser din besked, virker det til at du er glad for din ven og gerne vil være kærester med ham, og ikke bare være venner.

Men når man er teenagere, betyder få års aldersforskel rigtig meget, og det betyder at i er to helt forskellige steder i livet. Det kan være han er et sted han søger efter en fast kæreste på efterskolen, som han kan flytte sammen med senere. Eller måske søger han en pige han kan have et seksuelt forhold til.

Så du er nød til at vide det ikke kan være jer to.
 
Jeg kan godt forstille mig at det er et hårdt svar at få, men jeg håber du kan bruge mit svar til at forstå hvad det er der sker imellem dig og ham. Og måske forstå hvorfor han måske opfører sig som han har gjort og gør.

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program