hjælp!!!

brevkassespørgsmål

hjælp!!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 3 uger siden

det er et dumt spørsmål, men jeg er EMO.min far har det fint med det, men min mor....ja, hun bliver maget sur(det skal lige siges at hun er psykologi ). når hun bliver sur, så får jeg det dårligt. og min far er altid syg.(jeg kan ikke huske et tidspunkt han ikke er syg på i hele mit live!) min veninde er gådet psykisk ned.jeg tror min mor er barnge for at jeg også går psykisk ned. det er som om hun ikke vil give slip på mig, og lader mig dumme mig.jeg tror jeg begår mange fejltagelser, måske også med min stilen, men jeg fortryder intet.fordi jeg elsker at gøre det, og når man er ung skal man gøre hvad man her lyst til, for det er der man her muligheden. hvad kan jeg gøre for min veninde??? og hvordan før jeg min mor til at leve med at jeg er EMO????

Svar: 

Hej med dig..

Dejligt at du spørger hvis der er noget du er i tvivl om, eller går og tænker over. Det er altid en god måde at få en andens syn på det du går og tumler med.

Måske det kan være at din mor er bekymret over at du har valgt lige netop den stil, da emo stilen godt kan virke lidt dyster og mørk, men det er jo ikke nødvendigvis sådan du har det. Det kunne måske være en ide at sætte sig ned med din mor og snakke med hende om hvorfor du har valgt den stil, og at du ikke går rundt og er ked af det hele tiden. Dette kunne måske få din mor til at se at det er din stil, men at du ikke er ked af det, og har det skidt hele tiden. Det kunne jo være at din mor er bekymret for dig, og derfor bliver sur. 

Det er trist at høre det med din veninde, men det vigtigste du kan som veninde kan gøre, er at vise at du holder af hende, og at du er der for hende. Når i er sammen, er det måske ikke nødvendigt at snakke om hvordan hun har det. Bare det at du er sammen med hende, og at i har det godt når i er sammen, er en kæmpe hjælp for hende til at komme videre. 

Håber at det kunne bruges, ellers er du altid velkommen til at skrive igen, eller logge på chatten hvor der sidder nogle klar til at snakke med dig om alt hvad du nu har på hjertet.

Venlig hilsen

David

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program