Seksualitet

brevkassespørgsmål

Seksualitet

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 12 måneder siden

Hej Cyberhus! - Det er første gang jeg skriver, underligt? nææ, har måske et liv! - nå, men jeg skriver fordi at jeg er meget forvirret om min seksualitet! Den ene dag ved jeg at jeg kun er til drenge, den anden dag kunne man godt være sammen med en pige seksuelt! måske er jeg til begge køn..? min storebror er til fyre, og er det noget som er arveligt..? hvordan kan jeg blive mere sikker? Tusind kysser! --> Chanel

Svar: 

Hej Chanel...

Så skal du da bare have et stort velkommen til Cyberhus :) Og hvor er det godt du spørger om det du går og tænker på, for det er den bedste måde at blive lidt klogere på sig selv.

Og ja, ens seksualitet kan både fylde meget og være ret forvirrende i perioder, og det er helt normalt. Jeg har valgt at sende dit spørgsmål over til brevkassen "Sex, lyst og erotik", fordi her sidder der voksne rådgivere, som kender rigtig meget til alle de tanker der kan suse rundt i hovedet om ens seksualitet.

Det du skal gøre er bare at huske din overskrift og så kigge med i brevkassen. Så vil dit svar komme inden for maks 10 dage. Der er lidt travlt derovre, så det kan godt være de først har skrevet et svar efter Påskeferien, men nu får vi at se.

Og så må du have en god efterårsferie også..

Venlig hilsen

Erroll - Cyberhus

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program