Kærlighed

brevkassespørgsmål

Kærlighed

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 2 uger siden

Hej. Jeg er en pige på 13 som har et spørgsmål om kærlighed. Jeg går til Parkour, alderen er fra 10-25 så vi er meget blandet. Blandt de 20 stykker vi er der en sød dreng. Han er lige blevet 15 år gammel. Han er indvandre (perker). Og jeg har skrevet med ham på et tidspunkt, ved egentlig ikke hvordan vi kom ind på samtalen, men vi skrev om, om han kunne finde på at blive mere end venner med en som var yngre end ham. Dengang sagde han nej, og det er også over 6 måneder siden. Nu er jeg så gået hen og blevet forelsket i ham. Og, jeg ved ikke om han også føler noget for mig - han smiler til mig, sådan smiler sødt. Og han har aldrig gjort mig noget, han er altid så sød overfor mig, og hjælper mig altid. Ved ikke om jeg skal sige til ham hvad jeg føler, for ikke at blive gjort til grin, eller miste ham... Så mit spørgsmål er ; Skal jeg sige til ham hvad jeg føler, og hvordan. Eller skal jeg bare lade være med at gøre noget? Håber i ville svare. Mvh Emilie.

Svar: 

Hej med dig Emilie

Jeg syntes virkelig det er fedt, du turde spørge om han måske kunne være intereseret, i en yngre end ham selv. Selvom han sagde nej dengang, er det jo ikke sikkert det ikke kan være jer 2 nu, så jeg syntes det er det værd og prøve at spørge ham igen, nu når du siger du er blevet forelsket.

Jeg kan godt forstå du er bange for, at blive gjort til grin, eller miste ham. Men jeg tror nu ikke det er noget du behøver bekymre dig for. Rigtig mange syntes nemlig, det er dejlig og vil blive glad for, at få og vide nogen godt kan lide en og syntes man er sød? Jeg vil også mene, hvis han gør dig til grin ved det, så er han vel også en forkert fyr for dig, for så har du fortjent meget bedre end ham.

En god start kunne måske være, hvis du starter ud med at spørge ligesom sidst og så få forklaret at du spørger igen, fordi du er begyndt, at have nogle følelser for ham og gerne vil vide hvordan han har det med dig. Hvis han så skriver på samme måde som sidst, kan du jo forklare ham, at du stadig ønsker i kan være rigtig gode venner og på den måde sikre, at i ikke mister hinanden helt, hvis han stadig ikke har lyst til en der er yngre end ham selv.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program