Søster

brevkassespørgsmål

Søster

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej det er fordi jeg har en kæreste der hedder R. Men jeg har en søster og jeg tænder på en mærkelig måde på hende og jeg har overtalt hende til et blowjob som hun gav mig igår, men jeg kom til at tænke på om jeg er utro. Jeg tog nemlig lige på patterne oggav hende finger

Svar: 

Hej med dig

Ja, du er utro når du er sammen med en anden pige, også når det er med din søster. Men det er faktisk ikke det vigtigste, for det er mere alvorligt det er med din søster, da det er helt forkert.  I Danmark er det faktisk ulovligt, at have sex med sine søskende, det kan straffes med fængselstraf på op til 2 år. Også selvom i begge gerne vil.

Og når du siger at du har overtalt hende lyder det ikke helt som om hun faktisk helt selv vil. 

Så du skal stoppe med at være sammen med din søster med det samme og i stedet koncentrere dig om  at nyde du har din kæreste R og så finde noget ved hende, som tænder dig i stedet.

Hvis dine lyster overfor din søster er så voldsomme at du slet ikke kan styre dem bliver du nødt til at få noget hjælp til at kontrollere dem. Det kan du få hos Albahus som både har en anonym telefon og chatrådgivning. 

Med venlig hilsen

Paw

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program