Menstruation

brevkassespørgsmål

Menstruation

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej ! Jeg fik min menstruation igår, og idag da jeg var på toilettet, kom der sådan en 'klump' ud af min skede. Det ligner noget tykt hinde noget med små riller i, lidt ligesom råt kyllingeskind... har haft det 1 gang før, der gjorde jeg bare ikke noget ved det. Men nu undre det mig over hvad kan det være? Håber i forstår det jeg har skrevet og spørger om, og at i kan svare mig. Hilsen mig

Svar: 

Hej dig :-)

Tak for dit spørgsmål. Super at du finder et sted du kan spørge, når der er noget du undrer dig over. Jeg vil prøve at svare så godt jeg kan.

Jeg forstår det sådan på det du skriver, at der er noget af dig - en klump - som kommer til syne gennem skeden når du har menstruation. Lige inden for åbningen, på skedevæggen fremad på maven sidder der et område som er meget rillet og ru. Hvis man bruger tampon, f.eks. kan det komme lidt frem i skedeåbningen når man trækker tamponen ud. Dette område er helt normalt og kan godt ligne det du bekriver - lidt ligesom råt kyllingeskind. Hvis man mærker længere ind end dette vil du fremad kunne mærke dine knogler i bækkenet.

Da jeg læste dit brev først, blev jeg i tvivl om du talte om klumper i menstruationen. Det kan også være helt normalt og ikke noget du skal bekymre dig om. 

Hvis du fortsat synes det du ser er mærkeligt eller vil være helt sikker, vil jeg anbefale dig at kigge forbi sundhedsplejersken på din skole eller din læge.

Men jeg synes det lyder som om, at du er helt normalt skruet sammen i underlivet :-)

Pas på dig selv,

Varme hilsner

Gry

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program