240 kroner snydt?

brevkassespørgsmål

240 kroner snydt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hej jonas. igår prøvede jeg og downloade The Walking Dead på min PS3, både ''Season pass'' ( så jeg ikke behøver at betale for de andre der kommer ud de næste 4 måneder og den første episode (Det er et spil vi snakker om!) Men da jeg fik betalt de 240 kroner som de kostede og downloade dem og installeret dem, var der ikke nogle titler med ''The Walking Dead'' på min PS3.... :P Så jeg ville spørg dig om du kunne bruge noget af din tid på at svare tilbage med et muligt svar til hvad jeg skal gøre, eller give et nummer til dansk PlayStaion kunde service... for jeg jeg har selv prøvet at finde det men jeg kan ikke finde det skide nummer :) Svar venligst! :DD -Konfirmanden Rasmus.

Svar: 

Hej Rasmus

Tak for dit spørgsmål. 

Jeg er ikke en haj til PS3, desværre - men jeg kan dog fortælle dig at du skal kontakte Sony på mailadressen support@dk.playstation.com

De yder ikke telefon-support (jeg kan heller ikke finde nummeret i hvert fald), men de har et ret godt brugerforum hvor du kan finde svar på mange spørgsmål og måske selv stille dit spørgsmål.

Prøv at rode lidt rundt her: http://dk.playstation.com/ps3/support/faqs/

Jeg håber du får fat i enten spillet eller dine penge. 
Og tillykke med konfirmationen, Rasmus :-)

De bedste hilsner
Jonas

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program