Behåring

brevkassespørgsmål

Behåring

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Kære brevkasse. Når jeg babere mig dernede, bliver hårene meget grove. Jeg kan såkaldt ikke blive "Glat" Der bliver ved med at være små grove hår som føles meget irriterende. jeg putter balsam på min skede så det er nemmere. Men alligevel skær jeg mig og det gør meget ondt. Andet spørgsmål: Når jeg onanere får jeg altid lyst til at give mig selv finger. Men jeg tør ikke, da jeg er bange for at det gør ondt. Så når man springer jomfru hinden hvornår gør det så ondt? Føles det ligesom en elastik der bliver sprunget og så gør det bare ondt eller hvad? Jeg har aldrig gået til gymnastik eller ridning så kunne godt forstille mig at jeg er meget stram.. Hvad skal jeg gøre? Kys Mia

Svar: 

Kære Mia. 

Tak fordi du skriver til os i Cyberhus.

Det føles meget irriterende når barberingen ikke er glat, det har du ganske ret i! Jeg har en fornemmelse af, at det kan handle om at dine skrabere måske er for billige. De skrabere som koster lidt mere, barberer tættere og tager de små "grove" hår. Desuden kan det være en god ide at benytte en barberskum, som blødgører hårene og som virker kølende på huden så du undgår røde knubber. Det er meget vigtigt at din skraber skylles helt ren hver gang du har brugt den, ellers bliver den sløv.

Med hensyn til din onani, kan du roligt onanere og stikke en firnger op i skeden. Hvis du er forsigtig og leger med dig selv vil fingeren glide ind, når du slapper af. Den bedste måde jeg kan forklare hvordan jeg synes det føles når jomfruhinden sprænger er denne: De jeg var ung vred vi huden på hinandens underarm, ligesom når man vrider en karklud - det kaldte vi at lave en brændmand på hinanden. Det svider, brænder og gør ondt. Således vil jeg beskrive smerten når jomfruhinden sprænger. (underlig leg - det ved jeg godt, men det gjorde vi;-)

God sommer og bedste hilsner Mette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program