dårlig ven

brevkassespørgsmål

dårlig ven

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hej jeg ved ikke helt for en brevkasserne jeg skulle skrive til men nu skriver jeg altså til jer. det er fordi at min ven haren meget sød kæreste som jeg nu er blevet forelsket i håber i svare hilsen en dårlig ven

Svar: 

Hej med dig 

Kærlighed er ikke altid nemt, og nogle gange forelsker man sig i nogen, som man ikke burde, fordi man ikke selv kan styre hvem man bliver forelsket i. 
 
Jeg kan godt forstå du er ked af at du er blevet forelsket i din vens kæreste, fordi du ikke vil være en dårlig ven – men jeg vil skynde mig at sige, at du ikke er en dårlig ven.. for en dårlig ven ville bare være ligeglad med at det var din vens kæreste og gå efter hende. Du tænker over det og skriver endda herind efter råd, og det synes jeg bare beviser at du er en god ven!
 
Som jeg ser det, er du nødt til at mærke efter og tage et valg; er det en ven du bare ikke vil miste eller er det en pige du bare er nødt til at give det en chance med?! Hvad vejer mest?
Er du ikke villig til at risikere at miste din ven, kan du ikke gøre andet lige nu, end at forsøge at komme over hans kæreste igen. Hvis de så slår op engang, kan du tage snakken med din ven, fortælle ham hvad du føler og så prøve at flirte med pigen der. 
Hvis du bare er helt forelsket i pigen og er nødt til at give det en chance, så synes jeg stadig du skal prøve at tale med din ven om hvad du føler, og så fortælle hende hvad du føler. Men du risikerer du at de begge bliver kede af det og måske sure.
 
Så mærk efter og følg dit hjerte og gør hvad du har det bedst med. Og husk du er ikke en dårlig ven, når du mærker efter og er ærlig, og gør de ting som føles rigtigt. Du kan ikke gøre for du blev forelsket i hende, men du kan sørge for at reagere på dine følelser på den måde der er rigtig for dig!
 
Jeg håber du kan bruge mit svar, og husk du også er velkommen på chatten en dag, hvis du har brug for flere råd.
 
De bedste hilsner fra Heidi

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program