Blowjob

brevkassespørgsmål

Blowjob

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 7 måneder siden

Jeg er 14 et halvt. Hvis man skal give en dreng et blowjob hvor lang tid går der så for hvis han skal komme i min mund det kunne jeg forstille mig ikke var så lækkert. Men jeg er meget nysgerrig og har lyst til at prøve det har en kæreste jeg har været sammen med i et halvt år og synes jeg ville prøve noget nyt med ham men ved ikke spørger man bare eller hvordan lægger man op til det? Knus Mia.

Svar: 

Hej Mia

Det er super godt at du skriver ind og spørger, og der er et par ting jeg gerne vil give dig svar på.

Jeg synes det er rigtigt fint at du tænker over at udforske dit og din kærestes sexliv, men for at det skal være helt i orden, er du nødt til at huske på at den seksuelle lavalder er 15 år. Men jeg kan se at du nærmere dig 15 år, så du får mit svar på dit spørgsmål.

At få et blowjob og komme i munden på en pige stammer fra pornofilm, og det er noget som nogle drenge tænder på. Der er intet farligt I at få sæd i munden og der er en del mennesker som afslutter sex på den måde. Men der er mange forskellige meninger om hvordan sæd smager. Nogle kan rigtig godt lide smagen, andre synes at den er forfærdelig. Det er noget du må finde ud af med dig selv om du kan lide, men vigtigst af alt - Du skal kun gøre det hvis du føler dig klar og sikker.

Mit råd er at du snakker med din kæreste om din idé. På den måde kan I blive enige om hvordan I godt kunne tænke jer at sex er. Og så opstår der ingen misforståelser. Jeg har fundet en side her på sexlinien.dk som handler om blowjob. Prøv at kigge opå den, der er både gode ideer og mere viden.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar.

Mvh

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program