Knop på penis

brevkassespørgsmål

Knop på penis

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej Cyberhus. jeg fik en rød bumse lignenende knop på min penis, dagen efter så jeg at den var blevet hvid/gul i toppen. jeg trykkede den ud som en bums, og der kom gulligt væske ud, nu cirka 10 timer efter er der bare et åbent"hul" der hvor væsken kom ud, ( ligesom hvis man river skorpen af et sår. hvad er det og hvad skal jeg gøre? håber at i kan hjælpe mig :D

Svar: 

Hej du og velkommen il Cyberhus.

Det du beskriver omkring den lille knop lyder ganske ufarligt. Det lyder som en lille talgkirtel, som laver lidt fedt/talg. Det er også dem, som hvis de bliver lidt betændte laver bumser.

Lige bag penishovedet sidder der flere af disse talgkirtler som laver talg/ fedt for at smøre penishovedet så det ikke udtørre. Når det hober sig op kommer der nakkeost ( smegma) som du kan undgå ved at vaske dig en gang om dagen.Talgkirtlerne kan sidde mange steder langs roden af penis også.

Du skal bare lade den være og ikke pille mere ved den selvom det nok kan være svært. Men når man piller i sådan et lille sår kommer der bakterier fra ens fingre og så kan der gå betændelse i det. Du kan evt lige vaske såret med lidt sæbe og så skal du skal bare sørge for at vaske dig dagligt. Man kan købe intimsæbe i butikker som Matas og apoteket og de fås også til mænd. Det er sæbe er uden parfume som er lidt mere hudvenlige i det område end sæber med parfume. For meget sæbe virker udtørrende. Man kan også vaske med rigeligt vand, bare man gør det 1 gang dagligt.

Jeg tænker ikke at du skal bekymre dig mere om den knop. Jeg håber at du kunne bruge mit svar. Du er altid velkommen til at skrive til brevkassen igen.

Hilsen Malene

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program