Kæreste

brevkassespørgsmål

Kæreste

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg kender en pige jeg rigtig godt kan lide, jeg har været sammen med hende og en af mine veninder. Min veninde siger at hun kan lide mig, men er ikke sikker på jeg tør at spørge. Hvad skal jeg gøre.

Svar: 

Kære dig

Jeg synes det lyder rigtig dejligt, at du kender en du så godt kan lide. Det er ikke hver dag man støder på en sød pige, så jeg kan godt forstå at du gerne vil vide hvad du skal gøre.

Det lyder som om at den her pige godt kan lide dig, ihvertfald hvis det er rigtigt det din veninde siger. Men det er jo ikke sikkert, og derfor er det en rigtig god ide at du spørger hende selv. Jeg ved at det kan være rigtig svært, men tænk nu hvis hun går rundt og er forelsket i dig, og bare venter på at du spørger. Det kan selvfølgelig også være, at hun ikke vil sammen med dig, men det finder du kun ud af ved at spørge.

Det kræver mod at spørge hende selv, men jeg tror tilgengæld også at hun synes det er rigtig sejt hvis du gjorde. Du kan måske trække hende lidt til side i et frikvarter eller følges med hende en dag, bare det kun er jer to, så I kan snakke alene uden at blive forstyrret. Hvis det er for svært at spørge hende ansigt til ansigt, så kunne du overveje at skrive en sms, en email eller måske et brev. Du kan fortælle hende at du godt kan lide hende og spørge om hun har det på samme måde.

Selvom hun ikke føler det samme som dig, så tror jeg det er rart for dig at finde ud af det, i stedet for at gå rundt og tænke over hvad hun tænker hele tiden. Jeg håber du finder modet til at snakke med hende og at du snart finder ud af, om hun er ligeså vild med dig. Det håber jeg at hun er!

Kærlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program