Min første gang.

brevkassespørgsmål

Min første gang.

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 2 måneder siden

Hej.. Nu har jeg gået med det her i tankerne i meget, meget lang tid. Jeg er en pige på 16 år, der har været sammen med min kæreste i snart 10 måneder. Jeg er jomfru, men min kæreste har haft sex med 2 andre piger, før mig.. Her på det seneste har han snakket med mig om, at han gerne snart ville have sex med mig, og det er ikke fordi jeg ikke har lyst (for det har jeg) - men, jeg er bange for at jeg er alt for stram. Jeg kan putte 2 fingre derop, uden rigtig nogen problemer (jeg har også været til en Gynk, fordi jeg gerne ville gå sprunget hul på min jomfru, så det var nemmere for os at have sex, men så fortalte lægen til mig, at den altså allerede var sprunget) .. Men jeg er stadig rigtig, rigtig bange for jeg er alt for stram, til at han kan putte den op. Og plus, han er typen der ikke kan lide og gøre noget, hvis det gør ondt på hans partner, dvs. At han er meget stille og rolig.. Så jeg ville spørger om ikke der var noget jeg kunne gøre ved det? Eller om det egentlig bare er noget jeg forstiller mig oppe i mit hovedet, altså at jeg er alt, alt for stram.

Svar: 

Hej med dig,

Det er aldrig rart at gå med noget i tankerne længe, så det er rigtig godt, at du skriver herind, så du måske kan slippe tankerne :-)

Det er helt normalt at være nervøs for nogle ting, når man skal have sex første gang, og mange piger kan godt være lidt bekymrede for, om fyrens pik nu kan komme op, om der er plads, om det gør ondt og så videre. Det er helt naturligt :-) Du skriver, at du har været til gynækolog, og hvis der havde været noget med dig, så havde hun/han fortalt dig det, så jeg tror du er helt normal "dernede" :-)

Derudover synes jeg, at det lyder rigtig dejligt, at din kæreste er sød og betænksom og ikke vil gøre noget, der gør ondt på dig. Det er nemlig rigtig rart, at man er tryg når man skal have sex første gang. Jeg tror du kan være helt rolig - det er selvfølgelig okay at være lidt nervøs, for det er jo spændende - men så længe i tager det stille og roligt, så kan du altid sige fra, hvis det gør ondt. Det er en god idé, at i ligger og kysser og nusser og rører ved hinanden i et stykke tid inden i har sex. Både fordi det kan gøre dig mere tryg ved at skulle have sex første gang, men også fordi det er vigtigt, at du er tændt og våd nok. Ved at du bliver våd, er det nemmere for hans pik at glide op i dig.

Jeg tror derfor bestemt ikke, at der er noget galt med dig, og så længe du er tændt nok, og du husker at sige fra, hvis det gør lidt ondt, så skal det nok blive en god følelse :-)

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar,

Med Venlig Hilsen
Anne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program