Skoleopgave

brevkassespørgsmål

Skoleopgave

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 1 måned siden

Hejsa. Vi er 2 piger i 9 klasse, som har om voldtægt i vores eksamensprojekt. Vi har nogle spørgsmål som vi håber du/i vil svare på. Hvad er voldtægt og hvad er de forskellige former for voldtægt? Er det rimligt at de begår voldtægt? Hvem går det ud over? Bruger de kondom eller andet beskyttelse? Hvilken type person begår voldtægt? Er det mænd eller kvinder der gør det? Begår folk voldtægt pga. psykiske lidelser? Eller fordi de har haft en hård eller forkert barndom og opdragelse? Gør de det fordi de er liderlige? Hvis offeret bliver gravid, hvor ofte får de så abort? Hvor ofte bliver man gravid af voldtægt? Hvor gammel er man oftest når man bliver voldtaget? Hvad er konsekvenserne af voldtægt? Fortryder voldtægtsmanden hvad han har gjort eller er han glad for det? Hvad er straffen for voldtægt? Hvor mange års fængsel kan man få? Hvad sker der i fængslet? Hvad sker der med offeret? Hvilken hjælp får offeret? Hvor henne sker der mest voldtægt? (Både i Danmark og andre lande) Er der noget der taler for eller i mod voldtægt? Hvad kan vi gøre i samfundet for at formindske det? Vi håber i vil svare hurtigst muligt. Tusind tak. Hav en god dag.

Svar: 

Hej 2 piger

Det er et spændende og meget relevant emne i har valgt at skrive opgave omkring, men puha, det er mange spørgsmål i stiller...den kommer da til at fylde nogle hundrede sider den eksamensopgave ;)

Vi har desværre ikke mulighed for at svare på spørgsmål til projekt og eksamens opgaver, men jeg vil opfordre jer til istedet at kigge forbi Center for Voldtægtofres egen hjemmeside hvor jeg ved I kan finde svar på nogle af jeres spørgsmål. I finder den her

Jeg vil dog anbefale jer at vælge måske 5 spørgsmål omkring voldtægt, som I gerne vil undersøge nærmere og så gå lidt mere i dybden med dem. 

God arbejdslyst og held og lykke med eksamen
Niels-Christian


Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program