jeg så dem have sex

forumspørgsmål

jeg så dem have sex

forumspørgsmål af
veninden
Oprettet 10 år 11 måneder siden

ved ikke hvor jeg skal begynde...

Hej jeg er en pige på 15 og går i 9. klasse. For en nogle uger siden var mig og min veninde sammen i skolen, og havde aftalt at være sammen efter skole også.
I vores sidste 2 timer (matematik) gav vores lære os en kort pause (15 min. måske ikke så kort), han bad os alle at gå udenfor undtagen min veninde, som han lige ville snakke med.
Efter 10 min. troede jeg pausen var slut og går ind igen
Da jeg trækker ned i håndtaget, kan jeg høre min veninde stønne på en måde... Og før jeg når at regne noget som helst ud, går jeg ind og ser pludselig min lære og min veninde på et bord og har sex.
De opdager at jeg er der, og jeg løber bare ud igen. Jeg skrev til min veninde at jeg var blevet dårlig, så vi kunne ikke være sammen.
Min veninde har lige siden plaget mig om ikke at sige det til nogen. Det har jeg heller ikke, men jeg har det ikke særlig godt med at holde det hemmeligt.
Jeg ved godt det er ulovligt (og har nævnt det til min veninde) og det kan have store konsekvenser for dem begge. Og enhver kunne jo have opdaget/opdage dem. Men jeg vil ikke såre min veninde
Ved ikke hvad jeg skal gøre.
Plz svar

Kommentarer

Jeg ved ikke helt hvad, jeg skal sige, fordi jeg ikke har oplevet noget lignende før.. Hvis du har det dårligt med det, syntes jeg du skal tale med en psykolog. De har tavshedspligt. De vil ikke kun hjælpe, men de kan give råd, eller også kan de bare lytte. De må ikke fortælle det videre ;) Hvis jeg var dig, ville jeg nok sige, at hun skal gøre det forbi med læreren, fordi ellers får det meget alvorlige konsekvenser for dem begge to. Din veninde kan blive bortvist, og læreren vil uanset hvad blive smidt ud. For hendes eget bedste ville jeg nok sige(hvis jeg var hendes bedste veninde) at hun skulle bryde "kontakten" med ham, fordi ellers ville jeg ikke kunne få mig selv til at tænke på andet, når jeg var sammen med hende. Jeg ville sige, at vi skulle stoppe med at være venner, hvis hun ikke kunne beskytte sig selv. Ellers skrive anonymt til inspektøren hvad der foregår, så han kan fyre ham, uden at nogen finder ud af hvorfor. Men husk at du ikke nødvendigvis skal gøre, som jeg ville, fordi nu ved jeg jo ikke hvor tætte veninder I er, men du bliver nødt til at gøre noget, for at hjælpe hende.

420

Jeg synes for det første du skal forklare hende hvor alvorligt det er. Hvis det bliver opdaget vil læren sikkert aldrig kunne undervise igen. Hvis du sender et anonymt brev til inspektøren vil din veninde nok regne ud at det var dig som skrev det. Du risikerer at hun ikke vil være venner mere. Samtidig er det ikke i orden at en lærer går og udnytter sine elever. Når i går ud af skolen, vil han måske bare finde en ny elev at bolle. Jeg synes du skal sige det til dine forældre. Og så bagefter sige det til inspektøren. Det er slet ikke okay det læren gør.

442

tusind tak for jeres råd!! jeg her virkelig brug for en at snakke med! Jeg vil helt sikkert stadig forklare min veninde hendes situation og forsøge at overbevise hende om at hun kan komme i problemer.
vi har ikke været meget sammen her til sidst... og overvejer at sende et anonymt brev efter 9.klasse men er ikke sikker, det vil stadig gå lidt tid og hun ville måske regne ud, at det var mig
????????

434

Jeg kan sige, at fristelsen er overalt. Du kan ikke bebrejde nogen for dette, men den mindste ting du kan gøre som hendes ven er at sikre hendes helbred. Du kunne have spørge, om de bruger en beskyttelse under ther intercoarse. Den bedste beskyttelse er kondom.

470

jeg synes du skal sende et brev til skoleinspektøren. Det behøver ikke være anonymt, men det kan du godt. Din veninde vil sikkert alligevel regne ud det var dig som sendte brevet. Men læren udnytter sin position som lærer. Jeg tror ikke det vil få konsekvenser for din veninde for det er læren som har udnyttet hende og udnyttet sin position. Du kunne evt. skriver herind til chatrådgivningen. De kommer altid med rigtig gode svar, og du er anonym. Du kan også chatte med ung onlie. Der chatter man med en ung-rådgiver.

407

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program