score en pige

forumspørgsmål

score en pige

forumspørgsmål af
dreng 16 år
Oprettet 11 år 2 måneder siden

hej jeg er en dreng på 16 år og går på efterskole og vil gerne score en sød pige.

tænkte på om der var nogle der havde nogle ider eller en god film til at ligge og se sammen eller lave noget frækt mens vi ser film.

Kommentarer

 du kunne begynde at holde hende i hånden og så kan du stille og roligt begynde at røre hende også på fissen 

håber at du kan bruge de svar

432

 Hej jeg er en pige :D
Det kommer meget an på hvem det er du skal scrore, for det er jo forskeligt hvad man tænder på. Så lære hende at kende uden at komme i friendzone og så klø på med at være rigtig sød :D

418

hej hvad med nogle film vi kunne se samen

447

De fleste tøser elsker bare kærlighedsfilm eller actionfilm med hotte kendisser. Film som twilight (Ja jeg ved, at de fleste drenge synes det plat), Remember me, Abduction eller hvad med noget helt fjerde? Prøv at søg på nettet eller endnu bedre: Tag tøsen, du vil score, med i blockbuster og vælg med hende
. Hun ved nok bedst, hvad hun selv kan lide.

431

Hvis der er en speciel pige, som du har haft udkig efter, kunne du invitere hende i biografen, og se en romantisk film :) Så kan du så stille bevæge din hånd mod hendes, men du skal ikke kigge på hende imens! Gør du det, føler hun sig lidt tvunget til at holde dig i hånden, fordi du inviterede hende. Bare ryk hånden stille og roligt hen mod hendes hånd mens du kigger på lærredet(fjern ikke blikket fra lærredet hvis hun kigger), og hun bemærker det nok, og hvis hun også føler noget, tager hun nok imod din hånd, og så starter I med at holde i hånd hele filmen igennem sådan ca. ;) Hvis hun fjerner hånden i stedet, er hun ikke klar, så skal du tage din hånd til dig igen.. Men hvis I holdt i hånd, og filmen er færdig, kunne du følge hende hjem(op til døren). Der er ingen tvivl om at det så er godt på vej :) På næste date, kunne du jo invitere hende på en restaurant, hun rigtig godt kan li' :) Så kan I spørge ind til hinanden, og så kan I lære hinanden lidt bedre at kende ;)

Håber det hjalp :) (Er selv pige)

442

hej igen mange tak for tippet men der er lige et par ting

vi går på samme efterskole der er ikke så mange mulighedder da vi er på landet dog en biograf med en film

og kro med noget mad

men jeg kan finde ud af computer og finde film på nettet

475

Hej,

Ja, når I nu er på den samme efterskole kunne du måske sørge for 'helt tilfældigt' at komme i samme gruppe som hende, you know what i mean? Hvis I er gode venner kunne det være hun ville være med til noget 'Isterning' (legen hvor man stiller jeg i en rundkreds og skal føre en isterning fra mund til mund - hvor man så kysser). Til det er det jo smartest at stå ved siden af hende du har i kikkerten ;)

// Asta.

389

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program