har i det sådan her, på ene eller den anden måde? :)

forumspørgsmål

har i det sådan her, på ene eller den anden måde? :)

forumspørgsmål af
Mir
Oprettet 11 år 3 måneder siden

 
hej alle, jeg vil meget gerne snakke med andre som ændre at skifte køn, uanset om du er dreng eller pige :) alså jeg er meget nysgerrig over hvordan andre har det med at du har den ''forkerte'' krop, og om i gør 'noget' for at ligne det andet køn så godt som muligt og så videre :) 

jeg er selv pige, der gerne vil være dreng :) sååå, det kunne være sjovt at skive med en pige som har det på samme måde :) eller en dreng der ønsker at være pige, det synes jeg også kunne være sjovt hvis vi havde en samtale om det :) 

og bare rolig jeg ''hakker'' ikke på nogle hvis de kommer med deres mening

hilsen Mir ;3

Kommentarer

 Det synes jeg handler om alder. Hvis du er 14 15 år er det helt forkert, men hvis man er 30 40 år, eller lidt yngre/ældre er det okay. Men er det ikk fint nok at leve i sit eget køn?? Og så bare været dreget/piget i sin væremåde..

557

 
såå bare fordi jeg er 14  synes du at det er forkert at jeg har det på den måde?? O.o well, jeg har haft det sådan i godt og vel lidt mere end et år, jeg tror det er 1½ år nu.. nej, jeg er ikke glad for at skulle leve som en pige, når jeg virkelig ønsker at kunne blive den jeg ønsker at være.. jeg føler mig 'fanget' i denne krop. 

det er helt iorden hvis du er glad for at være det køn du er, men der går alså også mennesker der ikke er glade for deres køn, og dem synes jeg også du skal give pas til... 

du må undskylde hvis jeg har ''læst forkert'' men på den måde jeg har læst det på, mener du det som  noget negativt, hvis man er under 30-40 år.. 

524

Hejsa  Mir.

Jeg vil rigtig gerne snakke med dig om det.

Jeg er en dreng der gerne vil være en pige

556

hey ^^ jeg synes at det er sejt at du vil skrive med mig om det. ud fra dit 'navn' vil jeg tro at du er 14, jeg er også selv 14. 

det er okay jeg har nogle spørgsmål til dig, hvis der er nogle du ikke vil svare på er det okay, du siger det bare så :) 
 1. hvor lang tid har du ønsket af skifte køn?
 2. gør du noget specialt for at kunne ligne en pige? (som at bruge make-up, gå i kjoler o.sv)  eller har du ikke gjord noget? 
 
 hilsen Mir 

553

 Hej. Jeg er en 15 år gammel pige, der længe har været ked af det, pga. mit køn. Og derudover er jeg også homoseksuel, hvilket ikke rigtig gør det hele meget bedre. Så ja ... jeg er en drengepige/tomboy, eller hvad du ville kalde det.
Mit vedr. er at det tager træning, samt acceptering, og mest af alt tid, til at komme af med den her utilpashed. Jo, det er svært - tro mig - men helt ærligt, så må man bare finde sig i det, hvis man ikke har muligheden for at skulle gå under kniven, ved hospitalet.
Og ja, jeg er altid klar til en snak. (-:

551

 dejligt at møde en pige, der har det på samme måde :) hej og velkommen! :) 
det er dejligt at vide at man ikke er alene om det, og at man kan finde en der gerne vil snakke og ved hvordan det er at være i den forkert krop. 
hvis jeg forstår det rigtigt, så er du en 'dreng' der er gay? ^_^ well, sådan har jeg det (også) :) jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal kalde det for at være helt ærlig. 
ja, det er virkelig svært at skulle leve som pige. jeg har fortalt min mor det, hvad med dig? har du det? :) hvis du ikke har, forstår jeg det godt, det kan være meget svært. 
det er lidt irriterende at der skal få så lang tid før man kan gør noget ved det :( 
det er dejligt, at kunne skrive med dig, man har det jo lidt på den samme måde når man begge ønsker at være dreng ^^

alså gør du noget for at ligne en dreng? :) 
bliver du ''sure'' på dig selv, når du tænker over at du er pige, eller prøver du at lade være med at tænke på det? 

hvis du har andre ting ,som jeg ikke har skrevet, må du meget gerne svare på det også :) 

hilsen Mir 

582

 Hej igen,

siden jeg har bryster, og er en kvinde fuldt ud på mit udseende, er jeg ikke "gay." Det er i hvert fald ikke den rigtige udtalelse til det.
Jeg er en pige, der har kort hår, lille og virkelig drenget. - Jeg kan ikke finde ud af at føre en ordenlig samtale med piger, da det føles alt for kompliceret. Men at skrive med dem, er fint nok.
Min mor ved at jeg er til mit eget køn, og ja hun ser jo selv beviset - jeg er ikke særlig piget. Det har hun regnet ud for lang tid siden. Intet af delene er et problem.
Jeg er en person der holder mine meninger om mig selv, for mig selv. Jeg kan godt blive enormt ked af det, når jeg lader mine tanker gå så vidt, men ellers ... så nej. Det er godt i de tilfælder, at jeg er virkelig glemsom, lol.

Hvad med dig selv?

553

 du må virkelig undskyld, jeg må have misforstået det du skrev, undskyld igen. :) 
well, måske er du lesbisk, alså (jeg ved godt, at du ved hvad det er også, men jeg skriver det alligevel) til piger, hvis det er, synes jeg bare at du skal stå ved det, springe ud som lesbisk ^^ og lad dem der måske vil have en anden mening end den du har, skal du bare lad være at hører på. 
alså jeg er til det, jeg skrev i det andet svar :) men det er helt okay, hvis du ikke vil være pige, og du heller vil få lavet en kønsoperation. :) 

du skriver at du ikke er særlig piget, hvordan det? (er bare nysgerrig) er det at du ikke går med make-up, interesser dig for 'pige' ting i det hele taget.. ting som sådan eller? :) 

hvad, med mig selv? :) er jeg ''gay'' du ved dreng der kan lide drenge.. sådan føler jeg mig :) alså jeg kan ikke li piger (som kærester) og heller ikke at jeg selv er pige, du ved, med bryster o.s.v

jeg er 100% sikker på at du ved hvad gay og lesbisk betyder, men følte bare at jeg blev nød til at skrive det :) 


583

Hej Mir.

Undskyld at jeg ikke har skrevet eller svaret.

Jeg vil rigtig gerne være en pige. Men tør ikke fortælle mine forældre det.
Jeg vil rigtig gerne laves om og få bryster og tissekone. Jeg ved at man godt ´kan det. Men man skal vist være ældre.

Jeg har meget lidt pigetøj, som jeg engang imellem klæder mig ud i. Hemmeligt.

Make-up kan jeg ikke finde ud af. Nogen råd til noget enkelt?

Jeg forstår dig rigtig godt når du føler dig fanget

548

 
det er bare helt okay :)

alså jeg kan give dig et råd til hvordan du kan sige det til dine forældre, du kunne skrive et brev, hvor du skriver at du ønkser at være pige, eller du kan sige det direkte til dem, men går det helst en dag hvor du og dem har tid til at snakke. :) jeg har sagt det til min mor, jeg skrev et brev :)

jeg kan godt forstå dig :) - ja, man skal være ældre, man skal være 18, så er der nogle læger og psykologer som skal ''tjekke dig'' og se om det er en god ide, at du skal igennem den operation. :) men, hvis din forældre går med det til, kan du få lavet det inden du er 18, men det er kun hvis din forældre er med på den.

aww, hvor er det sødt ^^ gør du det kun når du er alene hjemme? jeg tænkte på noget, måske skulle du købe en paryk, alså en piget en (og det skal helst passe til dit ansigt, og du skal også selv kunne li den) så du har langt hår og ser ud som en pige. :) og så kan du gå i dit pigetøj, uden at folk vil tro at du er en dreng ^^  det var kun en mulighed, ikke at du skal :) 

make-up, du kunne bare tage noget enkelt de fleste piger går kun med mascara :) men hvis du har lyst kan du også gå med lidt øjn-skygge. :) ellers synes jeg at du skal gå på www.matas.dk eller ind i en matas butik der kan du måske få lidt inspiration. 

ja, det gør jeg :( gør du også det? 


533

 hej, jeg er en dreng der gerne vil være en pige, jeg har ret meget afaring med det og vil gerne hjælpe vis jeg kan. jeg har prøvet at gå ud i byen som pige et par gange og ingen lagde mærke til det. jeg har ikke sagt det til mine forældre fordi jeg ikke tør. jeg startede også som dig med at gå med pigetøj når jeg var alene hjemme. og jeg ville rigtig gerne chatte med en pige der vil være en dreng ( tror det kunne være ret intresant

498

Vil du da laves om til en pige? Mned bryster og tissekone

524

Jeg er 16 år, og er blevet lavet om fra en dreng til en pige.
Har fået både bryster og tissekone

532

Hvor gammel var du, da du blev det, hvor store er dine bryster blevet lavet?

538

Hej Monica.

16år, som jeg er nu. Det var i Stockholm, da den danske lovgivning er anderledes på området.
De er 75C. Men det varriere altså meget efter mærket på undertøj :)

557

 er det ikke underligt (på den dejlige måde!) at have fået et kønsskifte? :)  hvordan tog dine forældre, venner, hele familien det, at du nu er en pige? :) 

- Mir

558

Sejt, og frækt.

574

Sejt, og frækt...

553

hej jeg er en dreng og kan godt tænke mig at skifte

526

Hvordan og hvorfor? - Fortæl fortæl :D

512

jeg bliver mobbet og føler mig meget feminin rigtig meget plus jeg ved ved ik hvorfor men er begyndt at tænde helt vildt på drenge og har ekstremt lyst til at give et blowjob så derfor kunne jeg godt tænke mig at skifte så jeg for bryster og får en kusse

566

Phillip, lyder nu ikke som nogen særlig trans-agtig grund. Måske er du istedet homoseksuel?
Det lyder mere som noget seksuelt for dig, og ikke fordi du er utilfreds og ked af at være dreng. ;)

573

Hej alle. jeg er en pige, og jeg vil altid være pige. Jeg synes bare i er seje at i står ved den i er. Respekt :-)
Jeg tænkte på.. vil en tissemand som er lavet om til en tissekone, føles som en naturlig tissekone?

521

Ved den store operation forneden bruges penishovedet til at skabe en klitoris, og huden fra skaftet bruges til at forme en skede. Testiklerne fjernes, og pungen laves om til kønslæber. Denne operation er tit meget succesfuld, og tit kan man efter en periode slet ikke se, at det ikke drejer sig om en biologisk kvinde her.
Følelsen (du tænker nok ved et samleje), er ikke 100 som det en biokvinde oplever. Det er vist varrierede,

575

Også døde den her "debat" vist :P

591

Kan en dreng overhovedet blive lavet til en pige?

531

Hej jeg her altid ville være en pige for en dag eller en uge jeg ved ikke om der er nogen der kender det
Ps jeg er 13

525

Nå. Men det er altså ikke på den måde vi snakker om det

573

Jeg kunne godt tænke mig, at blive en pige. Hvad skal man gøre? Og kan det lade sig gøre? Jeg er 15 år

610

Ingen der kan hjælpe? :(

587

Nu har jeg ikke selv været der, men hvis det var mig som ville blive dreng ville jeg gå til lægen og bede om hormoner. Han kan også muligvis henvise dig til plastikkirug så du kan få bryster og en psykolog. Han vil sikkert også kunne henvise dig hvis du vil have en fisse. Du kan godt få bryster når du er 15 men så skal dine forældre sige det er ok da de bestemmer over dig. Ellers må du vente til du er 18 år. Good Luck Girl ;-)

577

Lægen kan ikke henvise til nogen før man er fyldt 18 år. Når man er fyldt 18 år kan man gennem sundhedsstyrelsen kontakte sexologisk klinik på Rigshospitalet hvor man så skal igennem en masse samtaler med psykologer for at sikre at det er det man vil og at man forstår konsekvenserne af behandlingen.

Der er vist en i DK der er blevet opereret inden han var 18, men så skal man selv betale, og det er vist bare noget i stil med ½-1 million eller sådan noget det koster hvis man kan finde en læge der vil gøre det og det tror jeg er ret svært.

573

Tusinde tak for dit svar. Jeg er næsten sikker på, at det er det jeg vil. Jeg vidste bare slet ikke, at det kunne lade sig gøre :)
Så jeg skal tage til min læge?
Huuha, bare du nævner at jeg kan få bryster og "fisse", så får jeg sommerfugle i maven.
Hvad med pigeformer, altså tænker hofter osv.
Jeg er en ganske "normal" dreng nu. Er dog ikke særlig høj

590

Hvordan med pigeansigt, og pigeformer? Altså timeglas figur osv?

569

Jeg har hørt om røv implantater...

604

Oki :)
Hvis jeg gerne vil prøve at, klæde mig som en pige med tøj og makeup, hvad skal jeg så gøre?

610

Er I der? :(

561

Hej alle sammen :) jeg er enpige på 15 ¨år, der er i tvivl om jeg vil skifte køn. Jeg har det ikke så ekstremt at jeg hader min krop, eller den er forkert- Men fx så HADER jeg menstruation ( ved godt andre piger også gør ), men jeg tror jeg hader det lidt mere end andre, og misunder drenge deres frihed.
Også har jeg altid leget med drengelejetøj, går i drengetøj, hvis jeg giver mig lov til at være mig selv, og synes det kunne være fedt med en mandlig brystkasse og store muskuløse overarme.... Ville tit ønske at jeg kunne lade al min kropsbehåring vokse, da jeg er "Ligeglad" med det, og det ikke generer mig- men når man er pige, er det IKKE COOL at have hår nogen steder. Jeg er tit blevet forvekslet med en dreng pga. min maskuline kropsbygning, korte hår og ansigtsform. Jeg er til piger hvilket gør mig til lesbisk, og har altid set mig selv som en der tager kontrol- og jeg har altid set drengene som dem der burde tage kontrol. Jeg har en masse fede drengenavne som jeg godt ville kunne hedde, og jeg har aldrig haft lyst til at føde, men i stedet at adoptere en dreng- så mit spørgsmål er: Tror I det ville være rigtigt at skifte køn ( både med kosmetiske indgreb og ved navn i pas, sygesikring osv??
Jeg ved udmærket i ikke kan fortælle mig hvordan jeg føler, men det er nogengange svært at se det der ligger for næsen af en, så i må gerne bare fortælle om det lyder SANDSYNLIGT atdet er en mulighed for mig <3

573

Jeg vil gerne snakke med jer om det jeg er 13 snart 14 år.

583

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program