18-årig og stadig Single

forumspørgsmål

18-årig og stadig Single

forumspørgsmål af
Kevin
Oprettet 11 år 3 måneder siden

Hej jer på Cyberhus,

Jeg er 18 år, og har aldrig haft en kæreste før. Dette ser jeg virkelig som et problem, da jeg er under uddannelse, og derfor er meget "lonely".

Tilbage i Folkeskolen, var jeg "den upopulære", nørden som altid blev mobbet. Dette betød bl.a at jeg ikke havde nogle venner, før jeg kom på min nuværende uddannelse.

Jeg har fået mere selvtillid, så jeg kan snakke med piger, uden at være nervøs eller tænke på om jeg kvajer mig. Problemet her er bare, at der er ingen piger på min uddannelse. Så derfor ville jeg hører, om i har nogle gode råd til, hvor man kan lede efter piger, som eventuelt har samme interesse som en selv. Jeg er Web Designer og Spiludvikler.

Jeg forventer jo selvfølgelig ikke, at skal finde en pige, og så spørge hende om et forhold, jeg vil bare gerne have nogle "veninder", da jeg altid har været mest tryg, ved at være sammen med dem.

Iøvrigt. Jeg har prøvet "Dating sider", det synes jeg ikke virker særlig godt, vil hellere lære folk at kende, igennem forums som dette, eller i virkeligheden.
 
Venlige cyber hilsner,
- Kevin 

Kommentarer

Hej Kevin

Hvor er det dejligt for dig, at du føler du har fået mere selvtillid og at du kan mærke du har udviklet dig :) Det er sejt!

Det med, at få en kæreste, kan godt være lidt en hård opgave - da de jo desværre ikke hænger på træerne. Din indstilling til tingene om, at du bare gerne vil have nogle veninder er rigtig god, og en god start. Som du siger bevæger du dig måske ikke ligefrem i de kredse hvor der er flest piger, men synes da det lyder ret blæret, at du kan sige du er spiludvikler - det burde du godt kunne score på ;)

Jeg synes du er alt for ung til netdating, og du har helt ret, det er da gennem den virkelige verden, at du får mest ud af det. Jeg tænkte på, om du måske har andre interresser end web-design/spiludvikler? Noget hvor du kommer væk fra skærmen og selv får bevæget dig ud i den virkelig verden :)

Måske du kunne blive frivillig et sted, hvor I er flere frivillige der arbejder sammen om f.eks. at skabe noget godt for børn og unge? Lektierådgiver?  (se. frivilligjob.dk) Du kunne måske finde et arbejde ved siden af din uddannelse, hvor du ikke nødvendigvis skal arbejde med en computer. 

Personligt læser jeg noget, hvor der er rigtig mange piger (jeg er selv en pige :) ) og det er altså ikke der man finder en kæreste. Men jeg tænker nu også, at det er sjovest at finde en kæreste/ven som laver noget andet end mig selv - så kan vi lære af hinanden. Så mit bedte råd lige nu, er nok at du skal komme væk fra computer verdenen og ud i den virkelige ;) 

Men man skal altså ikke finde en kæreste for alt i verdenen - og du skal for gud skyld ikke begynde og ændre på dig selv for at passe til en bestemt pige. Det her lyder virkelig nederen, det ved jeg godt - men du kan godt mærke når du har mødt den rigtige, jeg taler af erfaring ;)

Jeg er sikker på, at du er en sød og rar dreng - så vær tro mod dig selv! Og hvis du oplever, at der er nogen som ikke viser interesse for dig, så er det altså ikke fordi der er noget galt med dig - men så var det bare ikke den rette ven/veninde/kæreste for dig! 

Jeg håber du kan bruge min tanker til noget.

God jul :)


774

Hej Pige ;)

Det er nogle rigtige gode råd du kommer med,  jeg har som sådan ikke rigtig nogle aktivitere uden for computeren, men at være frivillig ville da helt klart være noget fedt at prøve.

Det lød måske som om, at jeg ville have en kæreste "right away", men nej selvfølgelig ikke. Jeg går selvfølgelig efter, at finde den rette, samt at få nye veninder. Jeg kunne aldrig finde på at ændre mig, bare fordi min "fremtidige kærest" siger det. Vi skal nok finde ud af det sammen.

Jeg takker for din tid til at skrive en awesome post, og jeg vil helt klart benytte hvert enkel sætning i den.

God jul til dig også ;)

Venlig hilsen,
Kevin.

801

 Hey Kevin ;)

--- Du kender mig udemærket tjek din FB  (FALDT TILFÆLDIGT OVER DENNE POST!)---

Da jeg kender dig har jeg nogle ekstra bud på hvordan man måske også kommer ud i nogle af disse "Områder" hvor piger også er + hvor man også kan komme i ret god snak med dem ;)

1. Tag i byen med nogle venner, og har du ikke lyst til at tage på Diskotek, så kan man som nogle kammerater tage ind på f.eks. En Bar og chill der med målet om at slappe af, men der er også af og til piger (Jeg vil nok sige at der er flere piger på Diskoteket, men igen det handler så også om personligheden ;) ) - 

2. Tag til nogle fester, godt være man ikke syntes fulde folk er mega awesome, men så kan man være ham den seje som faktisk er helt klar i hovedet, stadig kan følge med i deres latterlige humor og samtidigt gøre disse trygge om at hvis ting fucker up, kan man jo træde til ;)
Samtidigt hvis du tager til dine venners fester og de inviterer folk, så kommer der jo sikkert også piger fra deres netværk, hvilket vil åbne for nogle flere "Døre" at du måske kan få en ny veninde, men hvad bedre er - har du fået denne ene veninde kan det jo være man kommer til at kende hendes veninde også.

3. Tag dog forhelvede til den Fredagsbar! :D

-----

Ikke for at skyde "Pige"'s Idé om Online Dating sites ned, men jeg fandt altså min kæreste over nettet - dog mega syret historie OG det er heller ikke alle der er egnet - Jeg var blot mega heldig, for ofte skal man falde ind for en bestemt gruppe f.eks. "NEXUZ" whatever de nu er, eller Metal Heads osv. Alt efter sitets målgruppe, problemet er bare der ikke findes et ORDENLIGT til nørder -.-

Fyr på 19 :)
Mere eller mindre samme udd. (Web-Integrator) + Baggrund som Kevin (Blot lavere skill)

NB: Jeg ser dig ikke anerledes end jeg plejer, jeg ønsker blot at hjælpe :)
og da du kender mig er du altså velkommen til at skrive og eller spørge mig direkte, jeg hjælper en del folk med div. Problemer - Sex er dog et emne jeg har arbejdet mest med - I at hjælpe andre.

728

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program