Forelsket i 2 på samme tid!

forumspørgsmål

Forelsket i 2 på samme tid!

forumspørgsmål af
M
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Hej!

Har du nogensinde været forelsket i to personer på samme tid? Altså ikke bare "interesseret" i begge, men virkelig forelsket?

Jeg står selv i denne dumme situation lige nu, at jeg er blevet vildt forelsket i to, helt forskellige fyre.

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, hvem jeg skal vælge, om jeg overhovedet skal vælge én, for det er virkelig, virkelig svært, og jeg tror ikke jeg kan vælge én af dem sådan. De giver begge udtryk for, at de kan lide mig, men jeg har fortalt begge, at jeg ikke vil binde mig endnu, netop fordi jeg ikke aner hvad jeg skal gøre.

Har du et råd? Hvad ville du selv gøre, hvis det var der? Har du selv oplevet det?

Med venlig hilsen M

Kommentarer

Jeg er selv i samme situation som dig... Det eneste råd jeg kan give dig er: If you're in love with two persons at the same time, chose the second one, because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second one.

Jeg har haft noget kørende med en i halvandet år nu. Vi sender sms'er og ringer altid til hinanden, da vi ikke har chance for at ses så tit.. Men jeg tror ikke jeg har forelskelses-følelser for ham. Selvom jeg ikke er den slags pige, så tror jeg kun, at jeg er sexuelt tiltrækket af ham. Jeg er en af de få, der vil vente, til jeg bliver gift. Men hvis jeg ville, så havde jeg ikke ventet et spilsekund :i Han er virkelig sød, har et smukt ansigt og har et par muskler her og der, da han er fodboldspiller... Han har spurt mig, om jeg ville komme sammen, men jeg måtte sige nej, da jeg ikke havde den slags følelser for ham, og vil ikke bare være bollevenner.

Så mødte jeg en anden fyr, for en måneds tid siden.. Han er suuuuuuuuuuuuuuuuuper sød, og hans smil er bare.. PERFEKT!!! Selvom han har meega skæve tænder, så er det et så perfekt smil! Det viser glæde og varme, og jeg smelter bare HVER GANG han smiler... ÅÅÅÅRH, og når han smiler pgr. af mig? Det er den bedste følelse i hele verden <3


358

 Tusind tak for svaret! Det giver mening :) Tak!

419

 Kender din situation! dog er jeg e af dem der skal vælges imellem.. 

Men altså, jeg tænker lidt, du har vel været lidt forelsket i en af dem først og hvis du virkelig var forelsket i den første var du ikke blevet forelsket i en til?? :-) 

Men husk nu på forskellen mellem, at kunne lide at få opmærksomhed fra to drenge, og på at kunne lide dem som person :D 

Altså jeg forholder mig sådan i min situation, at jeg ville blive gladest for at vi bare holdte kontakten og sås engang i mellem :-) 

Håber det hjalp :D

502

 Jeg kan sagtens se pointen - og en holdbar logik - i citatet. Alligevel kan man ikke generalisere det på den måde, for det kan også betyde at du hverken var for alvor forelsket i den første ELLER den anden? Men det er ganske individuelt og noget ingen andre end dig selv kan vurdere. Mærk efter inde i dig selv. Føler du det bedst når forestiller dig med den ene eller den anden? Lad dig ikke binde af citater og andres synspunkter. Lav dit eget rum i sindet, hvor du lukker alle andres meninger ude og er alene med de to og føl så efter. ved det lyder absurd, men jeg siger dig, det hjælper én på vej i længden det at kunne lytte til sig selv. Held og lykke:)

453

Har prøvet det ja, og det er bestemt ikke sjovt!... <3

393

 Hej, er ked af at høre din situation, jeg er inde på siden og kigge igang imellem, jeg har selv troet jeg var forelsket i mange engang da jeg var yngre, men nu er jeg ældre og er blevet klogere, også vil jeg lige berolige jer og fortælle jer det er jeres følelser og tanker der er på spil, det er nemlig videnskabeligt bevidst at det er Umuligt at være forelsket i to på samme tid... Så, det er nok bare fordi du/i holder af flere forskellige på samme tid, men ja, men kan altså kun være forelsket i en - så må du finde ud af hvem du er vild med... :) MVH Melissa 

455

Altså jeg står i en dobbeltdituation hvor jeeg kan lide to fyre og en af fyrene kan lide to piger. Men altså vi løste det bare sådan at han går efter pigen og jeg går efter den anden fyr. Da det kommer til at gøre mindst ondt på alle. Og nej det er ikke grundet manglende følelser for hverken den ene eller anden.

Når piger er omkring deres menstruation så vil vi gerne have en mere blød fyr og omkring ægløsning en mere "mandemand" mennesket er ikke fra naturens side monogame det er en kultur ting. Så du skal ikke få dårlig samvittighed eller føle der er noget unaturligt ved det.

Du skal bare passe på dig selv og så vente lidt ind til det står fuldstændig klart overfor dig hvad du vil.

Jeg vil sige at der er lidt sandhed i citatet. Men mange gange kan det være omvendt. Du elsker den første partner mere, det nye tiltalte dig bare fordi det er nyt og spændende 🙂

54

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program