Om at tjene penge på sex

forumspørgsmål

Om at tjene penge på sex

forumspørgsmål af
Mette
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Hej derude.

- Har I nogensinde overvejet at tjene penge på sex?
- Er der nogle af jer der har prøvet at tjene penge på det (eller mindre ydelser)?

Jeg spørger fordi jeg selv har leget lidt med tanken om at tjene nogle nemme penge. Ikke nødvendigvis ved sex (til at starte med), men har set diverse annoncer med fyre der søger en pige til hyggelige aftener.

Den største grund til at jeg overvejer det, er self de nemme penge, men egentlig tror jeg også at det ville give mig en form for selvværd - Det at jeg er god nok, og at der rent faktisk er nogen der kan holde mig ud.

Jeg håber lidt at høre fra andre derude, der enten har prøvet det, eller har leget med tanken. Bare for at vide at jeg ikke er helt forkert..

Kommentarer

heey mette

jeg er en pige på 15 år. jeg ved godt hvordan du har det, har også selv overvejet det en gang, da min familie havde brug for pengene.

Men jeg har dog ikke gjort det endnu.

jeg synes personligt ikke at du skal gøre det, jeg er sikker på at du er en sød pige som fortjener bedre end at blive udnyttet af liderlige mænd.

jeg tror at du vil fortryde det i sidste ende, og sådan noget ender typisk med noget rod.

jeg håber du vil lytte lidt til mit råd.

//Emma

669

 Hey.

Har ikke selv leget med tanken, eller prøvet, og jeg er godt nok heller ikke en pige, men jeg syntes at det er en dum ide. Tror ikke at du får bedre selværd ved at tjene penge på sex. Hvis du vil tjene penge, så syntes hellere at du skulle gå med aviser eller lignende ( kommer med den job ide, dat jeg ikk ved din alder). Piger der sælger til sådan nogle mænd der som du siger, der søger en pige til hyggelige aftener. ikke ude på andet en at udnytte dise piger, og det kan i værste ende, ende med at du måske kommer ud for en voldelig kunde, eller ved en fejl bliver gravid.

672

Jeg synes du skal tænke meget grundigt over de negative ting ved at sælge sig selv på den måde.

jeg er ikke direkte imod dette, for nogle piger synes det er super rart med sådanne job. men det er hvis det er under ordnede forhold. hvis du vil tjene nemme penge, kan du blive foundraiser der ringer og spørger folk om de vil støtte forskellige steder som røde kors mm. der tjener du nemme penge ved at tale i tlf.
Du skal tænke over at hvis du sælger din krop i form af sex, billeder video mm. kan det ikke fortrydes. billeder og videoer vil ALTID lægge på nettet eller hos andre mænd, din familie, fremtidige kæreste og børn kan komme til at se det.
Du kan også hurtigt blive dømt for hvad du laver..
Overvejede selv en periode at blive side 9 eller se og hør pige. men er glad for jeg ikke gjorde det, for min familie havde jo set det.

Du ska også passe på ikke at blande selvværd og selvtillid sammen. Du kan måske få mere selvtillid fra en fremmed mand der lader som om han holder af dig og siger at du er lækker. men selvværd får du ikke af dette. selvværd er når du selv ved hvem du er, hvad du står for og hvad du indeholder. det kan en eller anden man ikke fortælle dig..
Hvis du ender med at tjene penge gennem sex.. kan du altså ikke selv bestemme hvem du har som kunde. du kan ende med en gammel fed mand på 65 år du skal sutte pik på eller andet.
Du kan ende med en voldelig fyr der tænder på at slå lidt på dig mm.

Der er VIRKELIG mange overvejelser i hvad det indebære når du er i det, og hvis du vil ud af det, hvad efterfølgere der kan være i sådanne job.

Synes du skal lede efter andre jobs i stedet og så bare have sex eller sex lege med en kæreste eller sex partner..

Håber du kan bruge mit råd :)

616

Jeg ved godt vi lever i en moderne verden, og sex er blevet en åben sag for mange. Kort sagt er sex blevet ubegrænset. Og jeg bryder mig ikke rigtigt om det. Folk gør og skal gøre hvad de vil, men jeg synes personligt, at sex er noget specielt. Det er noget jeg vil gøre med min kæreste. Ikke noget jeg vil gøre med hvem som helst, ikke noget jeg ville gøre selvom jeg var single og havde mødt en lækker fyr. Jeg ville altid vente, for for mig, skal sex nydes, og jeg tror jeg ikke kunne nyde det helt rigtigt, med én jeg ikke elskede. Og så oven i købet at få penge for det... Jeg synes ikke det er en god idé. Jeg ville aldrig gøre det. Om så jeg fik en million, havde jeg seriøst ikke gjort det.

Så vigtigt er penge altså slet ikke for mig.

Og jeg håber heller ikke penge er så vigtigt for dig, at du føler du bliver nødt til at prostituere dig...

657

Tak til alle jer der har svaret!
Det er rigtig dejligt at høre de forskellige meninger, også set fra en drengs side.
Og ja, jeg ved jo godt at I har ret, og at jeg ikke bør gøre det. Det har jeg heller ikke tænkt mig foreløbigt, men tanken er der stadig en gang i mellem. 

Jeg ved godt at det er risikabelt, og vil aldrig lave videoer eller billeder (netop fordi man aldrig ved hvor det ender).

Nå, men tak igen!

572

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program