What am I doing???

forumspørgsmål

What am I doing???

forumspørgsmål af
E.
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hey, er en pige på 18 år..

Jeg har haft noget kørende med en dreng i lidt over et år. Vi har aldrig gjort noget (kysset osv), for jeg ville ikke. Jeg vidste, at han kun villle være "bollevenner".. Vi skrev masser af sms'er til hinanden, de fleste var ikke børne-venlige, hvis jeg skal sige det pænt... For 2 uger siden var vi til et stævne, som varede en hel weekend.. Vi var begge ledere, så vi sov i samme hus i 2 dage. Vi snakkede rigtig meget den første dag, men den næste dag snakkede vi næsten ikke. Jeg havde det ikke godt med mig selv, så jeg gik over, og spurgte ham, om vi kunne snakke sammen under fire øjne.

"Jeg kan ikke klare det mere, det er ikke rigtigt, det her! Vi må stoppe med at skrive de der sms'er til hinanden. Vi kan stadig godt være venner, men det må være uden de ubehagelige sms'er..."
Det kunne han godt acceptere. Jeg har ikke hørt fra ham siden, og det er måske også det bedste. Jeg vil bare ikke være uvenner med ham.

Jeg har slettet vores smser, ryddet opkaldslisten, sletted alle vores beskeder på facebook, og revet et par sider ud af min digt-bog, der alle var "digte", som vi havde skrevet til hinanden det seneste år. Jeg rev papirerne i bogen i tusind stykker, tænkte på at brænde dem, men turde ikke alligevel. Det er et KÆMPE skridt for mig!

Nu... Har jeg ikke spist noget særligt i 6 dage.. Jeg har ikke lyst, jeg vil kaste op, hver gang jeg har noget i munden. Jeg har en ulækker følelse i maven og halsen hele tiden, og tænker "hvis jeg bare kastede op, så ville alt være ok", men jeg kan ikke gøre det lydløst.. Vil ikke blive "opdaget", da jeg ikke vil miste noget fra skolen (gymnasie, strengt)... Jeg har tapt mig 4 kg på 2 uger! Jeg gør ikke nogen idræt = det er ret meget. Da jeg stod på vægten, tænkte jeg "keep up the good work".. Hvad for noget "good work" ?? Jeg har jo intet lavet??

Hvad sker der med min krop? Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Hej E

er selv 19, og har derfor kendskab til de "drenge", der findes i den aldersgruppe... har selv haft et par bekendtskab, hvor det hele handlede om frække sms'er, men når dte kom til stykket var det ikke noget jeg havde lyst til...

Du skriver også selv at du ikke har hørt fra ham siden. Måske kan det skyldes at han ikke ved hvad han skal skrive? Du skal måske være den der fastlæger det forhold, som du gerne vil have i har. men måske har prøvet uden held, og ved du så hvad??? DET ER HAM DER GÅR GLIP AF DIG!! lad vær med at føle dig skyldig, ked, ensom eller andre af de følelser du har indeni dig nu. Det lader ihvertfald til at du har en masse følelser derinde, som dutrænger til at få ud, så der kan være plads til andet, som fx mad... Uanset hvad synes jeg det er flot du har skrevet herinde, det viser mod, ligesom da du sagde fra overfor ham. Bare husk på at passe på dig selv, og ikke lade ham ødelægge dit liv og din krop. Selvom jeg godt ved at man altid føler at man godt lige kunne smide "et par kilo".

Ønsker dig alt godt
MVH Pigen PP

390

Hej søde dig.
Det er SÅ VIGTIGT at du får hjælp. Du skal snakke med nogen om det. Det er så farligt. Du har det rigtig dårligt, fordi at I har skrevet de der beskeder til hinanden. Du er jo slet ikke klar til sådan noget, og derfor får du det dårligt. Det er din underbevisthed, som prøver at fortælle dig at du skal stoppe med det. Jeg kan forstå du er glad for ham, for du vil ikke være uvenner med ham, men hvis ikke han svarer tilbage, fordi du ikke vil skrive sådan med ham, så er han altså ikke det værd. Der er mange andre, der er meget bedre end ham, hvis han virkelig er sådan. Undskyld jeg siger det på den måde. Hvis du gør noget du ikke har lyst til, så udsætter du dig for psykisk terror, og det kan give depressioner senere i livet, og du kan få det rigtig skidt. Det er rigtig vigtigt at du snakker med nogen, hvis ikke du følger mine råd. Om det så er en veninde(som du kan stole på), en ven, en lærer, en sundhedsplejerske, en psykolog, forældre eller noget helt andet, det er lige meget, men det er vigtigt.
Jeg håber du kan bruge mine svar:)
Mvh Matthew

412

Tak for dit svar! :)

Jeg har snakket med min bedste veninde om det, men hun har ikke tid til mig for tiden, da hun er med i et skuespil, som tager al hendes tid. Så jeg henvendte mig til min gamle beste veninde, som jeg stadig stoler på, selvom vi ikke ses så meget mere. Hun er "kun" 16, og har ikke prøvet at være ude for det, som jeg har. Hun er "uskyldig". Jeg prøvede at forklarede noget af det, som er sket. Jeg havde brug for hendes råd og mening, og mest af alt: at hun lyttede til mig. Men det eneste svar jeg fik: "4 kg er ikke noget, når man ser ud som mig." hun hentydede til, at hun er overvægtig. "Med DIN krop, er det ret meget. Spis noget! Drik en milkshake" Jeg kan ikke tåle mælkeprodukter, og det burde hun altså vide... "Jeg har ikke tid til at snakke, ses" og så gik hun bare afsted.
Jeg har snakket med en af mine gode veninder fra skolen, og hun opbakker mig FULSTÆNDIG! For hun har også set noget af den "grimme" side af ham drengen. En af mig og drengens fældesvenner overhørte mig. "Hvad? Han er slet ikke sådan" og nu skriver hun konstant til mig, at han er ked af det, at han vil snakke med mig, at han gerne vil se mig igen osv.. Og hver gang hun har set ham, så siger hun mig det. JEG VIL IKKE VIDE NOGET OM HAM! Hvis jeg på nogen måde skal kunne komme mig over ham, så må jeg lade være med at tænke på ham, høre om ham, eller se ting, der minder mig om ham!
Der er gået 2 uger siden vi snakkede sammen sidst. Jeg hører intet fra ham, og kontakter ham heller ikke selv, og det er jeg glad for.. Jeg har tabt mig 6 kg nu.....

18-årige pigen.

420

Det er godt at du hvert fald har én veninde, som bakker dig op! Dem der ikke gør det, de er ikke rigtigt veninder - undskyld jeg siger det, men sådan er det.
Fællesveninden som skriver til dig.. Jeg synes du skal sige til hende, at du ikke vil have hun skriver til dig om ham, fordi det har du det dårligt med. Hvis hun ikke accepterer det, så er hun en dårlig ven, for egentlig så skal hun jo blande sig udenom. Det kommer jo ikke hende ved.
Jeg synes at du skal blive ved med at snakke med den veninde, som støtter dig, for hun er sikkert en, der gerne vil hjælpe dig, og det er heller ikke så hårdt, hvis man er flere om det.
Hvis hun så er sådan lidt "ligeglad", så synes jeg du skal snakke med hende igen, og fortælle hende at du har brug for at hun lytter, for ellers kan du ikke klare det. Så vil hun helt sikkert gerne hjælpe dig, hvis hun er en god veninde.
Jeg ved ikke hvad du vejer eller hvor høj du er, og hvilken kropsbygning du har, men at tabe sig 6 kg så hurtigt, det er ikke sundt. Jeg synes du skal snakke med en sundhedsplejerske, som kan hjælpe dig, for hvis du ikke begynder at spise, så kan der ske store konsekvenser, som du bliver meget ked af senere i livet.
Håber du kan bruge mit svar:)
Mvh Matthew

451

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program