Selvmord, nu gør jeg det.

forumspørgsmål

Selvmord, nu gør jeg det.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 5 måneder siden

I hele mit liv er alting altid gået imod mig ..

Min far og mor er lige blevet skildt min far har altid betydet en hel verden for mig men jeg ser ham max en time hver anden uge..
Jeg har altid haft problemer med min mor vi skændes og har flere gange været ved at komme op og slås det er sgu ikke nemt!

min far er alkoholiker og ryger en helvedes masse hash da han har et meget stort temperament og adhd.og jeg ligner ham på en prik er ved at blive testet for adhd selv.. 
Men er har ikke fået konstateret det indnu..
Jeg har før overvejet selvmord kræftigt men min far har vel vidst der var noget galt for han fortalte mig altid at jeg var god nok vælket er grunden til jeg er her idag 
Men nu er tankerene tilbage værrere end før! Jeg kan ikke mere det sværre ved det hele er at det helst skal ligne et uheld hvordan hvordan skal jeg gøre så jeg ikke såre nogen det er de tanker der går igennem mit hovede er blevet mobbet halvdelen af min skolegang nu har jeg godtnok fået sat folk på plads men det hjælper jo ikke på deres tanker!!! 

Kommentarer

 Søde dig. Jeg har stået i samme situation, jeg ved ikke om du gider, at høre på mig. Men jeg kan ikke sove hvis jeg ikke har gjort mit, i forsøget på at hjælpe dig. 
Det lyder til, at du er vokset op blandt urolige rammer. Du er måske vokset op og oplevet fejl gentagende gange. Men en skønne dag, får du chancen for at ændre det. Du vil engang få et barn, som du kan give lisv glæde, vis din far, at du kan gøre det her bedere. Selvmord er det mest egoistiske man kan gøre. Jeg lover dig, at det sidder én der ude i sted, som elsker dig og vil savne dig! Hold hovedet højt og vind den her kamp, en dag vil du alligevel forlade os. Hvorfor ikke få noget ud af tiden <3.
Jeg tror på dig
Knus hende på 15 år!

810

 Tak! 
virkelig tak jeg kan ikke beskrive det men det du skrev der fik mig til at åbne mine øjne..
Selvom jeg kun kan se fordele ved at gøre det 

797

Ej det er jeg virkelig glad for, at høre! Virkelig! Hvis du nogensinde føler dig alene. Så tænk på det jeg skrev! Selvom jeg ikke kender dig og ikke aner hvem du er, så vil jeg aldrig glemme din historie. Lov mig at du viser din far, hvordan man klarer sig fornuftigt igennem livet! Jeg tror på dig!!

842

 Jeg har mistet min mor til selvmord, jeg har selv stået i situationen hvor jeg har overvejet det. 
Jeg har kun et ønske i hele verdenm og det er at få min mor tilbage. Jeg har osse et lorte liv, men min største drøm er at selv engang stifte en familie, hvor jeg kan få en familie - give dem den kærlighed som jeg aldrig selv har fået. Jeg vil også være pædagog, hvor jeg vil arbejde med børn og unge som har det svært.

Vend din sag om! Det gør dig kun stærkere. Find dig den rette hjælp, og du kan måske hjælpe andre senere!

838

Hej, jeg får det så dårligt når jeg høre om jeres liv. Mener selv jeg har et lorte liv og vil begå selvmord osv, men i har det meget værre end mig.
Man vil altid mener at ens eget liv er dét værste fx. Har min boyfriend, skrumpelever, (altså han er født med det) og han siger at der er andre der har dét værre, ville ønske alle kunne tænke sådan (SPECIELT mig!)

Håber i vil tænke jeg godt om!

793

 Hmm i har virkelig fået mig til at tænke over tingene virkelig jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive jeg ved ikke hvorfor det her har fået mig til at åbne mine øjene for keg havde besluttet mig men nu vil jeg være stærk stærk for min fars skyld!

1318

Jeg kender godt følelsen af at alt går imod en, har det selv sådan til tider. Men tro mig, selvmord er ikke løsningen på dine problemer, jeg vil råde dig til at snakke med en voksen om det, en som du har tillid til og en som måske slet ikke ved noget om dig og dit liv. Jeg ved godt at det kan være utrolig svært at åbne op omkring ens følelser, men det er det eneste der hjælper, jeg havde selv svært at snakke om mine problemer i starten, men efterhånden åbnede jeg mig mere og mere op og jeg er nu i bedring.
Når du får de her selvmordstanker, så gør noget der gør dig glad, ring til en ven, se en sjov film, eller hør noget godt musik, og ikke mindst tænk på alle de mennesker der elsker dig!
Selvom du måske føler at der er ingen der elsker dig, så tro mig, både din mor og far elsker dig ufattelig højt, men når man har sådan nogle problemer som din far har, kan det være svært for ham at udføre sit job som far.

Jeg håber du kan bruge mine råd, for der er ingen mennesker der fortjener at have det dårligt!

1157

Min mor og lillebror og mig selv har ADHD. Så jeg ved hvad det er. Jeg overvejer selv selvmord. Jeg har altid fået afvide jeg var tyk og dårlig til aldt. Husk at tenke på om du muligvis har en drepsion. Muske.

Maria

1165

Jeg tror vi alle kender det. Vi har alle tænkt på det eller andet tidspunkt, i vores liv. Jeg har været der, og det var en periode på tre år, hvor jeg selv overvejede selvmord, men med tiden vil det ændre sig. Det er jeg overbevist om, hvorfor ville Gud så skabe dig? Hvorfor skulle livet hele tiden ramme os hårdt, hvis der ikke var en grund til det? Du vil få det meget bedre, tro mig, du skal ikke gøre det, hvis du gør det, får Djævelen bare sin vilje, så kæmp imod og vær stræk, du har Gud på sin side!! Selvfølgelig står jeg også i mange problemer, men det værste er alligevel overstået, føler jeg.

- Jeppe

1200

Lad være med at begå selvmord.
Har selv prøvet det engang, men det lykkedes ikke.
Jeg cutter stadig og har gjordt den i lang tid nu, men er faktisk glad for at jeg stadig lever.

1168

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program