Sex med små bryster?

forumspørgsmål

Sex med små bryster?

forumspørgsmål af
små bryster
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej!
Jeg er en pige på 14 år.
Jeg har meget små bryster og er bange for at jeg vil have dem i noget tid endnu, men dette er jeg ikke sikker på.
Jeg har ikke lyst til sex endnu, men jeg tænkte på at hvis jeg stadig har små bryster, når jeg skal have sex, ville det så være et stort turnoff? Og hvordan skal man egenlig se ud, sådan at drengen tænder på dig?

Kommentarer

 nej det er lige meget hvis du bare giver dem ordenlig sex

751

Hej med dig! 

Nu kender jeg dig jo ikke - men jeg er ret sikker på, at du som 14årig ikke er færdig udviklet! Derfor er dine bryster heller ikke helt udviklet endnu... så måske de bliver størrer! Men hvis ikke de gør, så kan det faktisk også være vildt chamerende til en pige med små bryster! - brysterne er jo den størelse der passer til dig og din krop :) 
Mht. udseende for at tænde en fyr... Det synes jeg ikke du skal tænke over! Nogle fyre foretrækker høje blondiner med store bryster, andre foretrækker små buttede formede rødhårede piger... Og andre noget helt andet..
Så det er helt op til fyren hvad han går efter! Og faktisk, det er højest sandsyneligt dit udseende fyren først og fremmest bliver tiltrukket af - MEN, hvis i skal have sex, er det de ting du gør og hvordan du gør det, der tænder ham.. :) 

Vent med sex indtil du er HELT klar... første gang skal gerne være helt speciel og uforglemmelig og ikke bare et engangsknald i fuldskab :)

- Pernille

890

Jeg er helt enig med Pernille, da drenge har forskellige holdninger om pigers krop. Jeg synes, at det på ingen måder en turn-off at have små bryster.

- David

780

 Små bryster er faktisk frækkere end store!, De store kan man slet ik holde om, Det kan man med de små!<3. Det sys jeg er frækt :i 

803

når du engnag vil have sex med en fyr så gå i alene rum med ham og så bare smid tøjet, så er der ingen fyr der ved sine fulde fem vil sige nej til det og så er det ligegyldigt om du har stor eller små bryster
hilsen mig :-)  

855

 

  •  Altså jeg vil sige at hvis drengen kan lide dig. Så er det squ ligemeget ellers er han overfladisk og ikke det værd. Jeg er jo selv en dreng på 14 ligesom dig (du er så bare en pige)og har aldrig haft sex men jeg ved at hvis man er glad for en så kan det være ligemeget. 
906

Hej.
Jeg er en dreng på 19år, jeg har heller ikke prøvet at have sex endnu og derfor heller ikke set bare bryster på nært hold.
Men for mig betyder det ikke noget om brysterne er store eller små. Er pigen sød og også ser sød ud......

Jacob

864

Jeg tro at Måden med bryster funger at store bryster er frække at se på og det kan tænde en men en. anden måde at se det på er at en pige men små bryster er at de bare ser sødere ud hvilket også kan tænde en vildt meget. personligt vil jeg hele have sex med en pige med små bryster istedet for store men det er jo bare min mening

791

Jeg er selv kun til små bryster eller store hvis de er naturlige, dem der får lavet bryster fordi de ikke er glad for hvordan deres krop se ud, det er for mig det største turn off, jeg ser mange kvinder med små bryster, det gør meg helt vild, jeg er en 20 årig Mand, du skal være glad for hvordan din krop ser ud, for os mænd ser den 10 gange så flot ud, end hvad du går og forstiller dig :) Det var min holdning

813

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program