TRÆT AF HVAD PIGER SIGER!.

forumspørgsmål

TRÆT AF HVAD PIGER SIGER!.

forumspørgsmål af
N...
Oprettet 11 år 6 måneder siden

 Det er så røv trættende at hører på piger siger '' Min kæreste skal være den samme som han er med mig, foran sine venner '' Tror bare ikke piger fatter at man har forskellige roller i forskellige situationer så du KAN ikke være den samme!!! piger er ligesådan de ved det åbenbart bare ikke?.. MAN KAN IKKE være den samme.. og hvis man kan, er det mærkeligt. Man er altid sødere når man er alene med piger, men hvordan tror i piger ikke vi har det med jer?.. I kan være de sygeste bitches med jeres veninder som vi kan være de sygeste smarte typer med vores venner.. Sådan er samfundet piger. SLÅ DET IND I HOVED! Og hvis i ikke kan klare os sammen med vores venner, så lad vær med at være sammen med os når vi er sammen med venner, Så lad vær med at tude over i ikke kan finde en som er den samme person med sine venner.. Imsorry!, Det skulle bare ud da jeg er træt af piger der siger det lort..

- Nogen drenge der har den samme mening?.

Kommentarer

 Hej N! :-) 
Jeg kan rigtig godt forstå din holdning, og du har jo egentlig meget ret. Det er vigtigt at man har forskellige roller i forskellige sammenhænge. Ellers bliver det utroligt kedeligt bare at "være sig selv".
Jeg kan forstå din frustration, men grunden til at piger er sådan er, at vi hurtigt kan blive i tvivl om vores drengedes/kæreste. 
Jeg ved det fra mig selv, at jeg føler mig lidt glemt i min kærestes vennegruppe, og egentlig ville føle mig mere værdsat, hvis min kæreste lige kyssede mig eller holdt mig i hånden. 
På den måde føler man, at man er værd at vise frem foran hans venner.
Det er dog ikke ens betydning med, at man skal være kærestekedelig, men at man (nogle gange) skal bekræfte hinanden noget mere.

Hvad er det der gør, at drenge er sødere, når de er alene med pigen?
Har det noget at gøre med, at drenge ikke vil vise sin "romantiske" side?

Jeg er lidt nysgerrig, for har selv undret mig over de forskellige roller min kæreste skifter imellem.

/Christina

564

Jeg tror nu heller ikke alle piger er sådan. Personligt er jeg et meget privat menneske så jeg fortrækker at jeg kan fjolle, snakke med mine venner og så være lidt mere 'romantisk' og seriøs når jeg er alene med kæresten. Selvfølgelig skal der vel være forskel, for det er sikkert også nedern for drengens venner hvis drengen kun giver pigen opmærksomheden :)

605

 Hej Christina! Man er nok sødere når man er alene med pigen, Pga der er man helt alene og alt ens opmærksomhed er jo somregelt fokuseret på pigen, og så er man lidt sødere.. Og når man er sammen med venne gruppen med kæresten opføre man sig lidt anderledes da man ikke er på samme måde med dem :).


682

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program