Et nyt liv???

forumspørgsmål

Et nyt liv???

forumspørgsmål af
Amanda-Sofia<3
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej, er en pige, på 14 år!:9

Jeg hørte en abulance og tænkte, ikke kør til højre!!! Abulancen kom i fuld fart, og drejede til højre...´Jeg fik tåre i øjene. Jeg så ned, og op igen, og faldt om!:( En dame kom cyklene, og smed cyklen fra sig, og satte sig på knæ... Og råbte efter hjælp.Tænkerne kørte rundt i hovedet, og hørte bare abulancen's lyd om og om igen!!!:( Jeg vågnede op, og en læge sprugte mig om alt, men havde bare kun tænkerne om abulancen, som drejede til højre...Jeg rustede, og græd:( Hvor var min mor og far, jeg ville bare have at de skulle holde om mig!:( Jeg fik tåre i øjene igen, og min moster kom ind, hun havde osse grædt, og vi græd sammen, og faldt i søvn sammen! Et par dage senere, var jeg stadig knust, og blev mere knust...Jeg fik at vide at min mor og far var begge døde, i en ulykke!:( Nu er det 4½ år siden, og har stadig den samme følese i kroppen, og hver nat høre jeg abulancen's lyd...

 

Knus Amanda:( Håber du ville give et godt råd!:)

Kommentarer

Jeg har begge mine forældre, men mistede min mormor til kræft da jeg var 7, jeg var jo lille der og forstod dét ikke, nu kan jeg begynde at græde på grund af at jeg snakker om det.
Jeg kommer over det ved at ligge og be om at min mormor har det godt og at hun beskytter mig og vil se mig når jeg skal blive konfirmeret (hun har altid sagt at hun ville være der)

542

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program