Hvad falder drenge for?? :D

forumspørgsmål

Hvad falder drenge for?? :D

forumspørgsmål af
Julie
Oprettet 11 år 6 måneder siden

 Hey,

Dette er et spørgsmål til alle drengene derude. 

så lige en som havde spurgt om hvad piger falder for.

Og kunne nu godt tænke mig at vide hvad drenge egentlig falder for.

Så svar!! hvad falder drenge for???? :D

Kommentarer

 Altså jeg falder for drenge. Jeg er homoseksuel....

542

I agree..

524

Det er vel også et synspunkt... Jeg oplever ikke, at det er sådan det fungerer. Jeg kan heller ikke forestille mig, at mænd ville svare tilsvarende på "Hvilke kvaliteter efterspørger du hos en kvindelig partner?"
"øhh?- FISSE!! ...og PATTER!!" - medmindre han var spritstiv eller savlende retarderet.

Ikke fordi jeg ikke er overfladisk, men jeg har en anden indstilling til sex; at man ikke altid kan få lige præcis det sex man gerne vil have, fordi man nogle gange bliver fravalgt. Og hvis man forbarmer sig over en grim person, kan man ikke være sikker på at der kommer en lækker fyr og afleverer tilsvarende god sex, som belønning for den hjertevarme og næstekærlighed man tidligere udviste overfor den grimme - det er nok også grunden til at de fleste er ret tilbageholdende med det sex de giver; man vil gerne undgå at have byttet sin malkeko væk for 5 "magiske" bønner og blive til grin.

Afvisning betyder i min verden, at man ikke er god nok til sex (hvorfor helvede skulle man dog ellers sige nej? Sgu da ikke bare for at gøre andre folk kede af det, vel? Heteroseksualitet er bare en dårlig undskyldning for ikke at sige tingene råt for usødet, men det er der jo nogle der ikke bryder sig om, de vil hellere fyre en hvid løgn af)

- og den mulighed, at nogle ikke er gode nok til sex og kærlighed medfører at det er vigtigt at skelne mellem "de gode" og "de rådne" mennesker, og også undgå at blive til grin over kun at få sex og kærlighed af de grimme/desperate... Den vanære kunne jeg kun leve med, hvis jeg ved 100% med mig selv, at DET ER alle de andre der er galt på den - min kæreste er pisselækker, det er da næsten fryd, at I bare ikke kan se det...

Jeg går efter en knægt, som er moden af sin alder og afslappet af gemyt - en rigtig mand hviler i sig selv. Så derfor bruger han heller ikke en formue hos fitness.dk for at få torso og overarme som en gorilla, for at komme til at fremstå mere mandig. At gøre det, er at vedstå sig, at man er en svans, det uigenkaldelige svigt af det smukke køn, det maskuline, fordi stræben efter mandighed = MANGEL på mandighed! Jeg foretrækker helt sikkert en fuglebrystet splejs frem for en umandig "kvinde-lefler". Han skal da helst gå i bad jævnligt, men igen, hvis han bruger kunstige kemikalier for at overdøve lugten af mand (oprindelig for at gøre det mindre ubehageligt for de sarte kvinder at dyrke sex med mænd) - så er jeg igen nød til at betvivle hos hvilket køn, hans loyalitet ligger - holder han med dem, er han pr. definition imod mig og min slags og det dur selvfølgelig ikke.

Han bør være misogyn af natur, eller i hvert fald have god forståelse for mit synspunkt ift. kvinder - og hvis han er homoseksuel, giver det jo så næsten sig selv, at jeg ikke vil acceptere, at han anser hunkønsvæsener for at være sine veninder... Det kan de selvfølgelig ikke være, når der kun er 1 kage og vi allesammen vil spise den selv - så er det 'dræb eller bliv dræbt!' Der er desværre ikke plads til venskab med konkurrenten.

Udseendet er som sagt noget af det vigtigste, især ansigtstrækkene. Her søger jeg det uperfekte, for det er mest menneskeligt og smukkest. Ting der fungerer godt kan være arvæv, poser under øjnene, tandbøjle, fregner, modermærker, eller f.eks. æresmedaljen for ungdom og skønhed: strategisk velplaceret acne, der lige giver hans ellers så kønne fjæs lidt rå BadAss-kant. Et frækt (sadistisk) blik og smil virker også godt. Navnlig munden er erotisk, hvis ansigtstrækkende understøtter et rovdyrs-agtigt udseende; stort gab, spidse tænder osv. Coming At Yer modellen Damien og hans ansigtsmimik er et brillierende skole-eksempel på det, og han er klart model for min type fyr - han har hele pakken!

Og så sætter jeg pris på at en mand går imod strømmen og render rundt med en mega løve-manke, for det er jo også en af de der latterlige småting, mænd ikke må, fordi det gør piger enormt skuffede/kede af det, jvf. deres heterofascistoide idealer - bare spørg brødrende Sprouse, der har bidraget fortræffeligt i krigen mod hetero-romantisismen, der lokker og forleder nye uvidende små børn til at kaste sigselv i flammerne af forfængelighedens bål hver eneste dag, under et groft og urimeligt misbrug af menneskets fundamentale trygheds- og tilhørsels-behov, til eksklusiv fordel for heteroseksuelles adgang til sex og magt, og ofte på bekostning af disse menneskers mulighed for et lykkeligt liv som "det de skulle have været" ifølge (Guds) plan for dem, og hvad de var blevet til hvis ikke nogle egoistiske svin havde fodret dem hetero-propaganda og manipuleret dem til at tro på heteroseksualitet og prøve det af først, og gjort dem desperate efter at få normaliteten til at fungere vha. indpodet angst og slet skjulte trusler om mobbe-vold og social isolation til dem, der ikke slår hjernen fra og bare makker ret.

569

Altså mener du det indre eller ydre?
I det indre falder jeg for at pigen skal være sød, sjov, romantisk og også gerne lidt fræk.
Det ydre er piger med nogle gode bryster, god røv, dejlig at kramme og ikke for tynd! :-)

482

Vi falder for kage!:3 okay nu til det seriøse.

I starten falder jeg for det meste for udseendet. Det første jeg lægger mærke til, er normalt ansigtet, der kan være øjnene, smilet, håret o.s.v.

Men så kommer test nr. 2 som nogle piger ikke klarer, det er personlighed. Er hun sød, venlig, høflig o.s.v. intelligent kan hun også være, men det ikke konklusionen. De enkelte ting der kan være godt, er hvis i griner på et sødt måde, når jeg fortæller en latterlig joke, da det godt kan være akavet for os drenge, hvis der er stilhed, og når vi så prøver at forklare joken. Jeg tror, at jeg ikke har noget mere at sige. Men hvis jeg har, skriver jeg igen senere :P

499

En sød personlighed. Hun skal kunne være der i med og modgang. På de dage hvor alt er irriterende skal hun kunne acceptere mig lige så meget som de dage hvor det går rigtig godt. Det er det vigtigste.
 

 

608

Hvordan kan man se om nogen er homoseksuel , jeg er selv homoseksuel , men det er meget svært at finde en kæreste da de flest på min alder ( er 15) ikke er spunket ud i nu eller ved ikke om de er det i nu :) , så hvordan kan man se det?( jeg tænder ikke på feminine fyrer men kun maskuline :) ,så det gør det jo også enu mere svært at se om de er til fyre . Så mit spørgsmål er hvordan kan man se om en fyr er homoseksuel :)

534

Det kan jeg godt forstå :) altsååå.. den hurtigste måde er at tage en sniffer tol dem... og der hvor det sveder er det bedst.. Men det er jo nok svært at være diskret og så luge til andre mennesker :P
Du kan også se det på den måde han behandler piger på :) heteroseksuelle vil ofte puste sig op overfor pigerne logesom for at sige "Se mig! Jeg er stor og stærk! Vælg mig som han!", mens homoseksuelle vil stå og synke lidt sammen og bare stå helt afslappet :)
Og han vil sikkert stå tættere på andre fyre :)

Har lidt flere råd hvis det er :)

Dennis, 20 år, også homoseksuel :)

541

Det er et mindretal af homoer, hvor du kan se det på dem, at de er homoer... Men der er givetvis ansigtstræk som primært kendetegner homoseksuelle mænd, og de afslørende detaljer kan du jo kigge efter, hvis du får jern på af et fag-face som ham der Gustav...

Men du må nok forvente, at de tydeligeste homoer (dem der har været mest mobbet og udstødt) typisk også er dem der er mest skadede / har udviklet den mest kuede, feminine personlighed og adfærd. Hvis det ikke lige er noget der får safterne til at stige for dig, bliver det en hel del vanskeligere.

Nogle bøsser udvikler efterhånden en såkaldt 'gaydar' - en næsten over-sanselig fingerspidsfornemmelse for andre, kun perifiert bekendtes kønsidentitet. Men det kræver at man bruger meget tid med mange forskellige homoer, før den begynder at blive pålidelig. Hvis du studerer psykologi og psykoanalyse går det sikkert hurtigere.

For mit eget vedkommende har jeg aldrig set en bøsse, som jeg havde oprigtig lyst til at dyrke sex med... men det er nok mest fordi jeg desværre bare ikke tænder på ret mange drenge, generelt. Så jeg må tænke: "Der er altid en teoretisk chance for, at han vil noget af det med mig, som jeg vil med ham." Og så spørge ham, hvordan det rent faktisk forholder sig... Nogle heteroer er gavmilde nok til at give et kram eller lade dig sutte dem, selvom du har for aflang dingle-kusse og for.flade patter til at gøre dem lykkelige.

Andre bliver så pattebarns-fornærmede over at dine tilnærmelser "insinuerer" at de ikke er rigtige mænd (ligner jeg en bøsse?), at de stabler et tæskehold på benene for at sætte dig på plads. Men de idioter er da heldigvis ret sjældne i vores del af verden. Man kan prøve at forklare, at der ikke var den slags overvejelse i det og håbe på at de vælger at respektere, at man ikke vil finde sig i at få tæsk pga. sin seksualitet. Evt. bruge argumentet "Langt de fleste piger synes det er fejt, umandigt og larmende usympatisk, at rotte sig sammen mod og overfalde et hjælpeløst offer pga. homoseksualitet - overvej lige, om du er ved at skyde dig selv i foden?"

Men det var et sidespor. For at finde en fyr skal du jo nok lede der hvor de er. Nu går jeg ud fra, at du er væsentlig mindre kræsen i dit valg af partnere end jeg er - jeg læser din forespørgsel hen i retningen af: "Jeg er ligeglad med sex, pik og kærlighed - jeg vil bare gerne have det der bøsse-noget kommer igang og få det overstået, så jeg kan føle mig bekræftet i min homo-identitet". (hvis det ikke er det, du mener, har du ikke formuleret dig godt nok, eller haft for stort et afsavn og været for forvirret/desperat til at gøre dig det klart, hvad du egentlig vil have, bortset fra din homoseksuelle identitet - som du jo strengt taget har allerede. Der kan sex hverken gøre fra eller til!).

Så ind på nogle bøssebarer eller boyfriend.dk og kig dig omkring. Hvis du ikke har paranoia over den væmmelige "sygdom" (selvom alle bliver voksne at se på før eller siden, er det jo altså ikke fordi de er blevet smittede med alder), der forvandler gudelækre, sexede drenge til kedelige, grå voksne mænd og føler du kan bruge noget godt brugt, har du endnu flere muligheder: Bl.a. bruges visse parker, saunaer, rastepladser og offentlige lokummer som seksuelle mødesteder for homoer, dog kun sjældent af et så stramt og saftigt, pur-ungt stykke kød som dig. Hvis det er relevant kan du også ofte finde info om den slags aktiviteter i boyfriend.dk's debatsektion.

Held og lykke med jagten!

532

Hej,

Jeg er en pige, men spurgte min kæreste hvad han falder for ved piger. Han er lidt genert når det kommer til at 'beskrive' personer, men efter et stykke tid kom han da med lidt meningen.

"Jeg falder helt bestemt for piger med en god humor og en stærk selvtillid. Udseendet er ikke så vigtigt efter min mening, men hvis hun er en rigtig sild er det jo bare et plus!"

"Noget af det, der også kan tænde mig er også hvis en pige tør tage initiativ. Til f.eks. at komme i kontakt, for det viser bare at pigen ikke er en lille feminin pige, der ikke tør noget."

// Asta & Lucas.

551

Det vigtigste for mig er at det er en der er sød

573

Vis meget kavalergang

497

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program