Træt af at alt er så trist

forumspørgsmål

Træt af at alt er så trist

forumspørgsmål af
Glade nyheder tak
Oprettet 11 år 8 måneder siden

Hej

Fed ide med sådan en debat og meget sjovt at være den første. Jeg ved ikke med jer andre men jeg er i hvert fald godt træt af altid at høre om krig, krise, kriminalitet og alt hvad der ellers er pisse negativt. Det er sq da klart at folk bliver ophissede og det ender med ballade når man kun hører om alt det lort der sker rundt omkring i verden. man bliver pisse depri.

Kan godt li at følge sådan lidt med i hvad der sker rundt omkring i verden men hvorfor er det kun alt det negative de skriver om på netaviserne og i fjernsynet. Er det virkelig det eneste der sker eller er det bare det eneste vi gider høre om?????????

jeg gad altså også godt høre om noget af alt det gode der sker rundt omkring i verden.

Kommentarer

Det er fordi alt lortet sælger bedre. Det sælger bedre at skrive om noget der kan gøre folk bange eller sure end at skrive om ting der kan gøre os glade.

407

Jamen skal vi så ikke bare starte en tråd med de (få) positive nydeheder vi kan finde? 

Jeg kan jo starte:

http://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/sensation-her-er-manden-der-lever-uden-hjerte

Det er da en positiv nyhed, at han lever ;-)

410

Den er jeg med på. Har fundet en side der kun finder gode og glade nyheder. Jeg kigger den hver dag. Så er jeg sikker på lidt godt nyt og et smil hver eneste dag.

http://www.godenyheder.dk/

442

I samfundsfag har vi netop lige haft op nyhedskriterier - og en af nyhedskriterierne var negativitet. Størstedelen af alle de nyheder vi gennemgik, kunne vi placere under negativitet. Er ret enig med den overstående kommentar , at negative historier sælger bedre.

434

Tak for links til gode nyheder. Fantastisk sted i stedet for alle de negative historier som flyder rundt på alle netaviserne :) Jeg tror det hjælper at vi er opmærksom på problemet.

474

Hørt hørt :)

419

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program