Hvordan er det at have sex

forumspørgsmål

Hvordan er det at have sex

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 8 måneder siden

 Hej 

Jeg ville bare lige høre hvordan det er at have sex. jeg har nemlig selv en kæreste og vi har tænkt os snart at gøre det. Og har i nogle fif.

Mvh. den glade dreng på 16.

Kommentarer

Sex er et begreb, der omfatter en bred vifte af aktiviteter, såsom strategier for at finde eller tiltrække partnere (parringsadfærd), handlinger mellem individer, fysisk eller følelsesmæssig intimitet og seksuel kontakt.

I nogle kulturer er seksuel kontakt kun acceptabelt indenfor ægteskab; anden seksuel aktivitet finder dog stadig sted i sådanne kulturer. Ubeskyttet sex er en risiko for uønsket graviditet eller seksuelt overførte sygdomme. I nogle områder er seksuelt overgreb på individer forbudt ved lov, og betragtes som mod samfundets normer.

455

hej glad dreng på 16:D

det er rigtig dejligt at høre at du har interesse i sex med din kæreste:)

 

sex er en dejlig og helt unik oplevelse hver gang;) og nu er du over 15(den seksuelle levalder i Danmark) så jeg syntes faktisk at du skal kaste dig ud i det hvis dig og din kæreste er klar til det:) i skal selvfølgelig lige snakke om det osv. men det er altid en god og sjov oplevelse hvis det er med en person du elsker og nyder selskabet med:) husk beskyttelse (kondomer eller p-piller men husk at kun kondomer beskytter imod kønssygdomme) og husk at snakke om tingene og så er der jo kun HELD OG LYKKE tilbage som jeg skal sige til jer;)hyg jer:D

 

-knuzz C 

440

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program