BH/Barbering

forumspørgsmål

BH/Barbering

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 8 måneder siden

 Hej.

Jeg har to 'problemer', så jeg starter lige med det første. Jeg har længe (ca 4 måneder) barberet ben, armhuler og lidt kønsdele i smug. Jeg tør virkelig ikke spørge min mor om det (er tretten)! Jeg fandt  nogle skrabere på en hylde som så rimelig nye ud, så det er dem jeg bruger. Jeg fandt også en pakke da vi var på ferie  (i et skab, jeg regner med det var min fars) Altså i vores sommerhus, og de var nye. Da jeg var yngre og gik i 5. klasse havde jeg allerede meget hår under armene, men jeg barberede mig ikke, så jeg hqavde altid noget der dækkede det på.

Hvad skal jeg gøre? Jeg har prøvet at researchet lidt om hvad andre i min situation har gjort, men har ikke rigtig fundet noget. Min mor er lidt.. gammeldags. Hun barberer sig ikke særlig meget, og slet ikke kønsdelene! (Det ser man ligesom i svømmehalen osv.) Derfor ved jeg ikke om hun vil give mig lov.. HJÆLP

 

Mit andet problem, ikke helt så vigtigt:

Jeg vil gerne begynde at gå med BH, men tør heller ikke spørge. Jeg tror godt jeg kan passe en..

 

Undskyld, jeg er ikke så god til at formulere mig skriftligt, håber i gerne vil svare..!

Kommentarer

 Hello~

havde samme problemer som dig. men jeg begyndte bare at bruge nogle nye skrabere der lå i et skab her hjemme. og min mor opdagede det og sagde at det var i orden at jeg barberede mig. 

jeg turde heller ikke spørge min mor om bh'er. så jeg spurgte hende om ikke vi skulle tage ned i byen og så tog jeg hende med ind i H&M. der trak jeg hende med ind i undertøjsafdelingen og sagde at jeg gerne ville have nogle BH'er. og så købte hun nogle til mig. 

 

 

224

 Tak for svaret:D

214

 Hov :P

264

Syns du skal sige til din mor, at du barbere dig, og spørge om hun ikke vil købe en kvinde skraber til dig og nogle blade som der passer til den (kan anbefale venus).. husk du må ikke bruge andres skrabere, da man kan få skægpest, som er udslæt og klør voldsomt. Og husk brug aldrig alm sæbe dernede, køb en intimsæbe i matas eller apoteket, ens miljø dernede har ikke godt af normal sæbe, det kan give svamp. Svamp er ikke en kønssygdom, og det er noget stortset alle kvinder fåe mindst én gang i deres liv.. man kan få svamp af andre ting end normal sæbe. Fx hvis man går meget med bind og tampon, stramme bukser, symetritiske trusser og g-streng. Så ved du ihvertfald lidt om det :)

Med hensyn til bh. Så syns jeg at du kan tage med et par veninder i h&m og købe nogle, eller din mor :) hun vil sikkert nok godt forstå hvorfor du vil gå med bh.

 

- Maja.

243

 Jeg fandt også bare en skraber i min mors skab, og så kunne hun jo se at jeg barberede mine ben. Så lagde hun selv nye engangsskrabere i mit skab. Så kom jeg på efterskole og så købte jeg en rigtig skraber fra Venus, den er altså en del bedre.

Men mht. bh'er, ville min mor heller ikke tro at jeg ville kunne passe noget og sådan. Jeg fik først en bh tæt på min konfirmation, som til under kjolen. Derefter har jeg brugt den en del, og fik så nogle flere senere :)

Det skal nok gå 

257

Du må ikke bruge din mors skraber :)

196

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program