orgasme

forumspørgsmål

orgasme

forumspørgsmål af
sim
Oprettet 11 år 8 måneder siden

 hej folkens

jeg er en pige på 15 år og har lige opdaget at jeg kunne lave sprøjteorgasmer/ vådorgasme. i starten var jeg mega flov over det men så hørte jeg at mange tændte på det. hvad er jeres holding til det?

håber i vil svare 

knus:)

Kommentarer

Hej sim.

Jeg har også lige lært at sprøjte, det er en fed fornemmelse. Nu er jeg så et par år ældre end dig min fyr tænder vildt på det. Han ber mig tit om at sprøjte på ham. Jeg er sikker å hvis du sprøjter din fyr i ansigtet at han vil tænde på det, men advar ham inden. det er så fedt.

Knuzz Gitze pigen.

 

728

 Jeg er en dreng, Det er da fint at sprøjte, Det da frækt men heller ikke for meget, Så bliver det bare trættende, Og jeg vil råde dig til at lade vær med at sprøjte drenge i hovedet.. Jeg er sikker på mange syntes det er klamt, Jeg ville selv syntes det var virkelig, VIRKELIG klamt at blive sprøjtet i hovedet, Men det da fedt du kan sprøjte :).

649

 Wauw! Det er flot du kan sprøjte i den alder! 

Er der noget specielt du gør for at sprøjte? Kunne vildt godt tænke mig at lære det! :)

741

Hej Natasja
Altså jeg går det ikke med vilje, jeg kan ikke lade vær... Så snart jeg onanere, og får en dejlig følelse, strømmer det bare ligepludselig ud... Men det jeg gør er at tage en gulerod og tager den lidt skråt op ca. 2 cm. Op og så når jeg høre en "smaskelyd" ved jeg at det er der stedet er og så fortsætter jeg bare og så strømmer det bare ud med væske:) men det er lidt uhyggeligt hvor meget der kan komme ud, den anden dag var det ca. 2 liter:o
Håber det var svar nok;)

Alle er meget velkomne til at spørge til emnet;)

Knus mig<3

656

hej, jeg er en dreng på 15 år. at du kan sprøjte er slet ikke noget du skal være flov over! jeg tænder på det og det er der også mange andre drenge der gør, vær stolt! ;-)

753

heey er en dreng på 15
syntes det er vidt fedt/frækt at du kan, kunne godt tænke mig at blive sprøjtet i ansigtet

723

Tror også jeg kan sprøjte... Altså efter dét du siger for jeg høre tit "smaskelyde" som du kalder dét.

Og har altid gerne ville kunne det.

770

Hej. Jeg synes det er vildt frækt, har tit ledt efter en der kunne sprøjte fordi det er så frækt! Jeg er 15 år og self en dreng:p 

622

 hej bella 

det med smake lydene er der hele tiden, det betyder ik du kan sprøjte...

og jo tak da;)

knus mig igen<3

712

Jeg ved godt at bare på grund af dét med lysende kan man ikke bare sprøjte. Jeg tror jeg kan, men ved ikke om jeg kan da i jo skriver at dét et flot i din alder og jeg et kun 12

704

Er du sikker på at det er sprøjteorgasme? det er nemlig ret sjældent at unge piger kan det.. og der er mange kvinder som ikke kan.. :)

735

 hej

ja, jeg er helt sikker da mit urin-hul er helt tørt efter væsken er kommet ud;)

758

hej:) nogen piger bliver meget våde når de er tændte men... jeg tror ikke helt at du kan endnu:)

skal jeg være helt ærlig så tror jeg "bare" at du er meget tændt og derfor får du meget væske i skeden som en pige jo gør når hun bliver liderlig:) så når du får en orgasme og får "kraft" på alt "vandet", kan det sagtens føles sådan men det er meget svært at få for 95 procent af alle kvinder:)

766

Tro mig... Har du først haft en sprøjteorgasme er du ikke i tvivl. :-D Jeg har oplevede det første gang som 15 årig, men da jeg var meget tidligt udviklet har jeg også onaneret, altså sådan rigtigt, tidligere end mange andre måske gør. Ellers oplevede jeg min første klitoris-orgasme (VERDENS BEDSTE FØLELSE!!!) da jeg var 14 år. Jeg har faktisk lært både at styre klitoris-orgasmen og sprøjteorgasmen. Hvis du eksperimenterer meget med dig selv og lærer din krop godt at kende, kan du sikkert også lære at styre det. :-)

727

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program