Oral

forumspørgsmål

Oral

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hvad betyder oral sex? Hvad er en orgasme helt præcist? Får drenge udløsning = sperm/sæd ud når de onanere? Hvornår/hvordan squirter en pige? :-) PLEASE SVAR ER SÅ USIKKER

Kommentarer

 Hejsa ;). Tja, La os gå lige til sagen.

Oral sex er at en pige giver blowjob på drengen, Og at drengen Slikker pigen. 

Orgasme er ligesom.. Når drenge de kommer, eller piger kommer..

Ja drenge kommer/Får udløsning når de onanere.

En pige ' Squirter ' Når hun får en orgasme. Ved ikke helt hvordan hun gør det, Men det er vist kun nogle piger der gør det.

509

ikke mange piger squirter når de har sex, du skal have stimuleteret g-punketet helt perfekt først og alligevel virker det ikke for mange :)

543

"Hvad betyder oral sex?"

Oral = mund.

Generelt menes der det at en pige slikker eller sutter på drengens penis og omvendt at en dreng slikker eller stimulere skedene og det omkring liggende område med munden/tungen.

 

"Hvad er en orgasme helt præcist?"

Både drenge og piger får orgasmer. Det er en dejlig fornemmelse der summer i underlivet og nogle gange helt ud i resten af kroppen. Det opnåes ved at kønsorganerne bliver stimuleret i en sådan grad at du opnår klimaks (det at få en orgasme). Det er beskrevet ret nøjagtig her www.netdoktor.dk/sex_samliv/fakta/g-punkt.htm

Jeg gik i øvrigt af en eller anden grund udfra, at du var en pige....

"Hvornår/hvordan squirter en pige?"

Når du har læst beskrivelsen i linket ovenfor giver det næsten sig selv. Squirting eller sprøjte orgasmer kræver at man er meget afslappet og kendt med sin krop. Nogle har lettere ved det end andre og oftest (men ikke altid) opnåes det ved at G-punktet bliver stimuleret. Der kan så samle sig så meget væske fra skedevægene at det nærmest sprøjter ud når der opnåes klimaks (orgasme) og det er det man kalder at squirte eller sprøjte orgasme. Det er i øvrigt meget svært for de fleste piger at opnå.

Du kan se hvor g-punktet er her, det føles lidt som en blød valnød og sider en god finger længde oppe i skeden....sigt mod navlen :) :

www.gutefrage.net/media/fragen-antworten/bilder/29195958/0_big.jpg

"Får drenge udløsning = sperm/sæd ud når de onanere?"

Hvis de onanere til de opnår klimaks, så ja. Det kan dog godt lade sig gøre at opnå klimaks uden at få sæd afgang, men det er de færeste der kan det :)

566

Svarer på de tjeg kan:

 

Oralsex betyder, at man slikker hinanden. På drenge er det blowjob hvor pikken bliver slikket - og på piger kaldes det lickjob, og der er det fissen der slikkes.

 

Ja - drenge kommer, når de onanerer. Jeg gørt ihvertfald.

558

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program