forældre & karektere...

forumspørgsmål

forældre & karektere...

forumspørgsmål af
hotfyr1414
Oprettet 11 år 9 måneder siden

hey.

jeg er en dreng i 7 klasse og nogle gange i klassen får vi ''forsjov karektere''... anyway, jeg plejer at ligge på de 7-10 når vi får det men denne gang fik jeg kun 4... og det blev mione forældre ikke glade for, specielt ikke min papfar.

min papfar råbte op med at jeg var dum og kom med dårlige eksempler og de kunne slet ikk fatte det og blev mega sure.. jeg prøvede derefter at forklare at det var ligemeget da det bare var ''forsjov karektere'' men de forstod det slet ikk og blev bare endnu mere vrede!

hvad skal jeg gøre, har prøvet at tale med dem om det osv.

Kommentarer

 Nu ved jeg selfølgelig ikke om du har pjekket meget eller ikke lavet dine lektier og dine forældre så har grund til at være sure men efter hvad du siger burde være dig der er sur på dem nu. hvad er det for en opførsel som voksen at blive så sur over nogen karaktere. det er forståeligt at de bliver skuffede og måske også lidt sure, men så er det almindeligt at man som voksen og forældre finder en pæn måde at sige det på så de motivere dig til at ville gøre mere for dine karaktere en anden gang. hvis det er sådan at du pjekker meget og ikke gør særlig meget for dine karaktere så tag dig lige sammen knægt :D håber at mit råd hjalp!! held og lykke!!

515

 Jeg mener, at du skulle prøve at tale med dem om, at det kun var "forsjov karaktere" (igen...)

Men denne gang så prøv virkelig at forklare dem grundigt, at disse karaktere kun er en ledetråd til hvordan du klarer dig i det bestemte fag og at karakteren viser at du skal til at tage dig lidt sammen, hvis du vil have en bedre karakter. 

Jeg har prøvet et par gange, at få en karakter jeg ikke var tilfeds med. Jeg ender altid med at blive skuffet på mig selv og derfor kan mine forældre også blive lidt gnaven/ ærgelig på mine vegne. 

Håber at du får snakket ordentligt med dem :D

442

hej

det er jeg vildt ked af, at dine forældre tager det så seriøst når du kun går i 7 klasse. Men det er jo slet ikke karakter som kommer til at gælde nogen steder. Man for dem jo bare for at se hvor man ligger også kan man øve sig i at få bedre karakter hvis det er det man vil .

men at få 4, det er altså flot nok, selvom det ikke lyder af så meget. 4 så ligger man middel i skolen, og det er jo godt.

synes du skal tage en snak med dine forældre om, at man kan jo nå at forbedre sig du har jo 2 år før du skal til eksamen og der kan nå og ske meget endnu.

fortæl du blev ked af det, da de blev sure. for det er slet ikke oka, bliver helt sur over det. for det er jo bare en karakter - man er jo stadig samme person lige meget hvad for en karakter man for.

jeg svinger også selv meget i mine karakter, det kommer an på hvor meget tid jeg bruger på det. men det skal altså nok komme, og du skal altså ikke være ked af det over det. du skal bare fortælle hvordan du føler om det ..

kh Felicia.

519

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program