Jeg kan simpelthen ikke holde det ud :I

forumspørgsmål

Jeg kan simpelthen ikke holde det ud :I

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 10 måneder siden

 Hejsa.. Er en dreng på 14. Jeg har en kæreste, Og vi har været sammen i lidt over 3 måneder nu.. Vi har lige haft et lille skænderi. Det hele startede med at hun satte en mase ( ..... ) Efter det hun skrev, så spurgte jeg om hvad der dog var galt, Men hun sagde bare der intet var galt, Og altså. Hun sætter dem aldrig bag på men det gjorde hun og siger at der intet er galt, Og så begyndte at sige det kunne være død lige meget om jeg vidste hva der var galt osv.. Og så blev hun bare fucking sur, Og nu har hun skrevet jeg skulle lade hende være.. Har ladet hende være i 2.5 time og er ved at dø. Har lyst til at skrive til hende hele tiden, Og kan slet ikke holde det ud. Tankerne flyver rundt, om hun tænker på at slå op osv. Og jeg ved at hvis jeg skriver ignorere hun mig, ellers skriver hun at hvorfor jeg ikke fatter at jeg skal lade hende være. Jeg føler jeg elsker hende meget mere end hun elsker mig. At hun kan lade mig være i så lang tid, hvor jeg kan dårligt nok i 2.5 time ( Når der altså er noget galt ) Forstår det bare ikke. :I Hjælp mig, Kan slet ikke holde det ud... Og har hun egentlig følelser for mig siden hun kan lade mig være i så lang tid?.

Kommentarer

Hej!Jeg syntes at du skal svare igen hvis du ikke har gjort det.
Skriv noget ligende "Hej (Hendes navn eller kælenavn). Jeg er bekymret for dig. Hvad er der galt? Håber ikke at det vil ødelægge vores parforhold men jeg elsker dig altså".

Hvis hun ikke svare så vent til i morgen og skriv til hende. Nogen gange vil man også bare helst være i fred :)

Håber det kunne hjælpe :D

332

Mig igen!

 

Tror ikke du skal skrive det der med "håber ikke det vil ødelægge vores parforhold". Bare skriv det andet men husk "jeg elsker dig"til sidst.

 

Hej hej

 

303

 Måske er det noget hun ikk vil Tale om 

346

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program