Finger

forumspørgsmål

Finger

forumspørgsmål af
Pige
Oprettet 11 år 11 måneder siden

 Hej jeg er en pige på 15 år som har en meget dejlig og forstående kæreste. Det skal lige siges jeg er jomfru....
Men jeg har det problem at en dag da han prøvede at give mig finger gjorde det helt sindsygt ondt!  Jeg sagde til ham det gjorde ondt, men da jeg selv er i tvivl om hvad der sket hvad skal jeg så sige til ham? 
Jeg prøvede selv efterfølgende at gøre det selv - det gjorde også helt vildt nas....
Og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre - hvordan skal han nogensinde komme op i mig hvis det gør ondt bare med en finger??? 
Min kæreste har prøvet igen og det går bare ikke... Help me! 

Hilsen den fortabte

Kommentarer

Hej Anonym.

Det lyder til at være en rigtig ubehalig oplevelse du har fået her, og det tror jeg enlig kun har gjort "problemet" værre.

Der er mange muligheder for hvad det kan være, men udfra hvad du fortæller og sådan det plejer at være så tror jeg det er fordi du er lidt stram.
Det er heldigvis noget der sagtens kan gøres noget ved. :)

For det første så er det rigtig vigtigt at du er meget våd når han skal give dig finger da det helt klart hjælper med at få den til at glide lettere, og det kan meget nemt være nok i sig selv hvis du ikke var våd da han gjorde det.

En anden rigtig god ide er at bruge noget spyt, glidecream, olie eller lignende så hans finger glider nemmere.

Så er der også en anden stor faktor som kan være hvis du er nervøs, umildbart lyder det som om det er første gang du prøver det og der skal man være nervøs. Og hvis du så uden at du ved det kommer til at spænde i og omkring skeden så kan du godt blive meget stram. Det hjælper så ikke at det ikke lykkedes første gang da du sikkert har været nervøs ved du selv prøvede og din kæreste prøvede igen fordi det ikke fungerede første gang.
Det er svært at løse dette problem da det ikke er noget man gør bevidst men det kan være en god ide hvis din kæreste og dig ligger og taler lidt sammen om nogle andre ting når han skal til at gøre det, og hvis dine tanker heller ikke kører om det kan det hjælpe lidt.

Nu er jeg kommet med de mest logiske løsninger der er lige nu, hvis der ikke er noget af det her der hjælper må du meget gerne skrive ind igen da der så nok skal blive fundet en bedre løsning.

Håber at det hele ordner sig for dig og din kæreste. :)

Venlig hilsen Daniel

365

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program