Hjælp! Jeg ligner ikke en på 14

forumspørgsmål

Hjælp! Jeg ligner ikke en på 14

forumspørgsmål af
Rosa
Oprettet 12 år 1 uge siden

 Hej alle sammen,

jeg er en pige på 14 som er meget lille af min alder, jeg ligner faktisk en på 11 og jeg tænker en del på det for tiden, bla. fordi jeg er vild med en lidt ældre fyr. Jeg føler mig overhovedet ikke yngre i mit hovede, men min krop passer bare ikke rigtigt til min modenhed.

Det går mig ret meget på, ikke kun at jeg er lav, men at jeg ikke ser ud som andre piger på min alder, og jeg føler at folk overser mig og ikke tager mig alvorligt. Jeg ved godt der ikke er ret meget at gøre ved det, men ville gerne høre hvad i tænker om "små" personer, og hvor meget størrelse betyder?

Jeg spekulerer også på om en dreng ville se noget som helst i mig, når nu jeg ikke har stor røv og bryster og sådan, og jeg er bange for, jeg ikke kan få en kæreste samtidig med alle andre. 

Jeg håber nogen kan hjælpe mig :)

Knus fra Rosa

Kommentarer

hej!

 

jeg er selv en pige på 16 jeg går i 1.g og ligner ikke en der går på gymnasiet, tænkte også rigtig meget over hvordan jeg kom til at se ældre ud da jeg også godt kan lide drenge selvfølgelig. har dog selv en kæreste, men du skal huske at hvis du kan lide en dreng så skal han kunne lide dig for den du er og ikke fordi du er høj og smuk hvilke alle er på hver sin måde. men altså du kan sagtens se ældre ud via dit tøj og andre ting som jeg ikke rigtig husker men du kan da sagtens vise ham at du er moden og din højde intet fejler! for nu er det faktisk meget tit at pigerne er lave og deres drenge er ret højere, tænk ikke så meget over det for det personligheden han skal tage dig for.

du vokser i fremtiden! rolig nu! og hvis han ikke har de følelser for dig så er der altid andre. du skal ikke haste du er kun 14! :-)

 

645

Det med højden gør slet ikke noget! JEg er en dreng og hader når jeg kan li en der er højere end mig, så det er bare en fordel at du er lille ;-)

571

Det er da rart at høre at det ikke kun er en ulempe ;)

Mange tak for svaret!

585

Det er rart at vide at jeg, selvom det nogen gange kan føles sådan, ikke er den eneste!

Det er rigtigt at det er personligheden, og ikke højden det skal komme an på, det skal jeg huske på fremover :)

609

 det gør ik noget at være lav altså jeg er selv 14 men ligner også en på 11 jeg gør bare det at når folk komentere min højede så tager jeg det med et smil og siger et eller andet flabet med hendsyn til det med at du føler dig overset så kunne du måske prøve at gøre noget for at folk ligger mærke til dig

621

Det er en god ide ikke at tage det for tungt, når andre kommenterer ens højde, tak for dit råd!

Det med opmærksomheden vil jeg også tage til mig :)

Knus fra Rosa

604

 jeg er da glad for at du kunne bruge mit svar :D

597

 Måske kan du prøve m make up @ så noget 

547

 her for et halvt år siden blev jeg kommenteret på højden, nu er jeg 5-7cm højere så hav tålmodighed med højde det skal nok komme:).

618

 Bare rolig højden er ikke noget problem :)

Der er noget spicelt når man ser ned i en piges øjne, fortrækker det frem for at se op det føles bare ikke regtigt :)

desuden har du rilig tid til at vokse i :D

MVH
dreng 18 år

664

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program