Barbering eller ej

forumspørgsmål

Barbering eller ej

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 uge siden

Hej er en dreng på 16 ville lige hører ska drenge barbere sig for neden ja eller nej.... hva er bedst og er der nogle tips..?

Kommentarer

 altså jeg babermig ikke men klipper det lidt ned en gang i mellem men ja det hvad man har lyst til jo 

376

Hej Anonym.

Det er et tit stillet spørgsmål du kommer med, og der findes uendelige svar på spørgsmålet. :)

Det med at barbere sig er noget man skal føle med sig selv om man har lyst til eller ej. Man skal ikke tænke over hvordan andre ser på det, i sær ikke pigerne da det er helt forskelligt hvad de kan lide og du kan lige så godt nu opgive at gøre dem alle sammen tilfredse. ;)

Men ja hvis du ønsker at gøre det så ville det bedste nok være at købe en engangsskraber, noget barberskum og så ville jeg anbefale dig at gøre det mens du er i bad da det er en god ide at det er ret fugtigt når du gør det, da det mindsker risikoen for at lave et snit.
Du skal heller ikke bekymre dig så meget om hvis du kommer til at lave et snit, det kan godt svide lidt fordi det er så rent men det vil ikke gøre rigtig ondt og det stopper hurtigt.

Men håber du finder det rigtige valg.

Venlig hilsen Daniel

424

Det er helt normalt at drenge barbere sig nede ved pikken. Det er der ikke noget galt med, og hvis du er i tvivl så spørg din far til råds, han vil sikkert gerne hjælpe. Mvh Bob

234

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program