At danse :/?!?!

forumspørgsmål

At danse :/?!?!

forumspørgsmål af
Bastian
Oprettet 12 år 1 måned siden

Halløj :) ved ikke hvordan jeg skal starte så jeg springer bare ud i det... Jeg skal Til gallafest meget snart, jeg har allerede en partner men ved ikke hvordan man danser :/ nogen tips??, søger svar fra begge køn, men helst piger da de nok bedst ved hvordan man skal danse med dem :) (jeg er 16 hun er 15) mange tak på forhånd :)

Kommentarer

Jeg er en pige på  18 år :-) Jeg elsker personligt at danse, men jeg ved også at der er mange, som er uskre omkring, om de nu gør det godt nok. Men jeg vil prøve at gå ud fra at pigen, du skal fsted med, har det ligesom mig og bare fyrer den af. 

Når du danser med en partner, som ikke er usikker, så gør det ikke noget, at du er det. Hun skal nok gøre "arbejdet". Så mit råd til dig er at sørge for at I danser "sammen", og du ikke bare kommer til at stå, mens hun danser. Det gør du bedst ved at holde hende om taljen eller i hænderne, og så kan hun jo også snore rundt, og hvad hun ellers finder på. Men sørg for at røre ved hende og hav øjenkontakt og bare hold kontakten i det hele taget. 

Med hensyn til dig selv så er basistrinene gode at have på det rene. Du kan evt sætte noget musik på og så bare stå og flytte fødderne fra side til side, mens du kigger i spejlet. Frem og tilbage. Det er meget let, og alt efter hvad hun finder på, kan du sagtens bygge videre fra basistrinene, så længe de sidder på rygraden. 

Men ud over de råd jeg har givet, er det sidste jeg vil sige - og det vigtigste - at du skal more dig! Hvis du kommer til at gøre noget dumt, så grin ad det! Grin af dig selv og smil af med de andre. Bare hav det sjovt, og så begynder kroppen automatisk at bevæge sig. 

Håber du får en super gallafest, og at mine råd kan hjælpe en smule.

Smil fra Zebra

703

 Mange tak "zebra" :)

 

Jeg vil prøve at gøre som du har sagt :) 

Jeg skriver her hvordan det gik når det er gjort alright? :)

767

Det er virkelig det værste man kan stå med; at skulle danse, men ikke kan finde ud af det. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, da jeg ikke kan danse, haha. Men held og lykke! Og håber at du finder ud af det alligevel. :-)

757

jeg kan heller ikke rigtig danse, og jeg var til galla for nogle år siden. mig og min patner prøvet bare, at danse og det fik faktisk fint, så bare prøv jer frem. håber det bliver en god dag

kh Felicia.

791

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program