Hår dernede på piger?

forumspørgsmål

Hår dernede på piger?

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 1 måned siden

 Kan drenge bedst lide glatbarberede, lidt hår eller meget hår?

Kommentarer

 Vil jeg også gerne vide...

636

Det er op til den enkelte, men ja, det KAN MÅSKE være en forskel på...For visse har det en betydning. Men.. hvis man er en rigtig dreng og ikke bare lader sig følge strømmen, fordi man nemlig har rigtig drenge mod, så betyder det ikke noget. Det kan måske været i overkanten, men det ikke noget piger skal få mindrekompleks af. Hvis drenge forsager at piger for mindreværds komplex er de ikke noget værd selv og burde tage sig sammen. En drengs ære ligger også i hvor godt han behandler piger.. 

620

Mon ikke der er ca lige mange der kan li begge dele? så hvad vil du helst selv?

616

Drenge kan best lig glatbarberede der er  jo også nogen der kan lig hår men spør din kæreste om det hvad han best kan lig :D

659

 Ej, det tør jeg ikke spørge ham om.

Vi har talt om at gå i seng sammen næste gang vi er alene, og jeg tror bare jeg barberer det meste hår af. Vi er begge 13.

630

 Selvom man kun er 13 år, er det altid vigtigt, at tale om sådanne ting i et forhold. Specielt hvis I allerede har talt om, at have sex - det beviser jo bare, at I er modne nok til, at tale om nogle ret så voksne ting. 

De fleste børn og unge føler sig ikke trygge ved, at tale om sex med sin partner, men hvis man ikke er det, så er man simpelthen ikke moden nok til, at dyrke sex. Eller også skal man ikke være i det pågældende forhold, siden man ikke kan tale om alt med hinanden :) 

Tror dog, at du vil finde ud af når du bliver ældre, at mange drenge og fyre er ret så ligeglade med den der kønsbehåring. Er bare ikke sikkert de vil dyrke oralsex. 
Er dog ikke sikker på hvordan drenge på din alder synes man skal være - det er ved, at være nogle år siden ;o) 

Men uanset hvad du finder ud af med hensyn til kønsbehåring, så hvis I vælger, at dyrke sex, så husk beskyttelse for Guds skyld! Kondommet er din ven! :) 

624

Godt skrevet!

731

Jeg og flere af mine venner som er drenge kan bedre lide glatte

783

Glat eller en lille trimmet trekant over :-)

711

Hej!
Jeg er en pige på 15. Min erfaring er, at drenge bedst kan lide, når vi er helt glatte. De synes normalt, det er mest sexet. Jeg synes også man har det bedst med sig selv, hvis man er glat. Det er jo ikke sikkert man havde regnet med at drengen måske lige pludselig gerne vil bruge tunge, og så er det virkelig rart at vide, nåh ja, man er jo glat, så det er der ikke noget i veje for.
Synes også man har det bedst hvis man er glat når man skal sove med veninder.
Selv synes jeg også det ser pænest ud hos piger, når man kan se sprækken.
Det er bare min mening.
Knus
Mirjam

740

Jeg er 14 år. Hvis jeg som pige må sige noget så synes jeg altså det er pænest for piger at være glatte. Det er noget jeg snakker en del med mine veninder om, og vi er enige om at det altså er mest sexet hvis man kan se revnen og den ikke er gemt bag ved en masse hår. Måske en lille bitte stribe hår, men ikke mere. Synes også det viser at en pige holder sig velplejet at hun holder sig glat og ikke bare lader det hele vokse.

708

Jeg foretrækker med hår, det viser bedst at hun er moden, det virker mere som en mindreårig der ikke er kommet i pubertetetn endnu.

103

Trimmet kan se pænt ud men det er vigtigst at du kan lide det

16

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program