Veninder eller ej?

forumspørgsmål

Veninder eller ej?

forumspørgsmål af
Sara
Oprettet 12 år 4 måneder siden

 jeg har en veninde min såkaldte bedsteveninde.. jeg ved bare ikke om jeg kan kalde hende min bedsteveninde alligevel, da hun er begyndt at gå med en jeg virkelig hader også fortalte jeg hende en dag at jeg ikke synes om hende hun går med for jeg regnede jo med vi stadig kunne fortælle hinanden alting ik?

et par dage efter begyndte der at gå nogen rygter omkring mig på årgangen blandt andet om at jeg var lebbe, og at jeg ikke er til at stole på og at jeg slikke røv på alle for at få nye venner.. det viste sig så at min _'bedste'_ veninde har fortalt ALT jeg sagde om hende hun går med, måske var det ikke særlig smart men hun har jo sagt alt muligt om mig som jeg har fortalt hende, + det skal lige siges jeg altså IKKE er lebbe eller slikker røv på folk.. og dem jeg er venner med ved også jeg er til at stole på. 

jeg har også et problem med at jeg snakker 10 gange bedre med drenge end med piger da jeg selv er en drengepige og derfra blive jeg også kaldt player fordi jeg har flere gode drengevenner end jeg har pigevenner...

er hun min veninde eller burde jeg bare skrotte hende? please hjælp mig!

Kommentarer

Jeg syntes din *Bedste* veninde lyder som en nar.
Men det var måske ikke den rette du sagde det der til med at du ikke kunne lide din veninde's veninde...

Så drop hende da hun bag taler dig. Det gør en god ven/veninde IKKE!!!!.

505

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program