Er det forkert?

forumspørgsmål

Er det forkert?

forumspørgsmål af
pige17
Oprettet 12 år 3 måneder siden

For 4 måneder siden var jeg på en camp for kristne. Der blev jeg ret gode venner med én dreng. Har vidst hvem han var, and stuff, men aldrig rigtig snakket med ham. Det gjorde vi så på denne camp. Eller.. Vi sms'ede for det meste.. En inside, der var på campen. Den sidste dag kunne man tilmelde sig til en camp, der skulle være i november.. Så det meldte vi os til.. Sammen.. Og vores sms-skrivning? Den blev ved.. Lidt ad gangen.. Det har udviklet sig med tiden, og nu skriver vi "Jeg elsker dig, min skat, god nat elskede" osv. til hinanden. Og kyssesmileys og hjerter.. Men det er bare for sjov. På november-campen var der en dreng, jeg kunne lide, men jeg fandt ud af, at han ikke kunne lide mig.. Ja, den historie vil jeg ikke skrive om lige nu.. Men mig og min nye ven var ret meget sammen på campen.. Og efter campen blev vores sms-skrivning .. Mere personlig.. og nu sender vi "digte" til hinande.. Bare meningsløs tekst, der rimer ;)
Vi er begyndt at skrive på facebook. Det gjorde vi ikke før efter november-campen.. Og jeg er "bange" for at han kan lide mig nu.. :/ For jeg er ikke helt sikker på, om jeg kan lide ham.. eller.. jeg ved det ikke.. måske.. Men han er som en bedste ven for mig... En meget cheasy bedste ven :) Vi sms'er mere sammen end mig og min bedste veninde :i
Han har sagt, at han vil ikke gå længere end jeg vil ..
Min veninde-gruppe synes at jeg skal få mig ham, for han er så sød og charmerende. "alle elsker *navn*".. Og det er det, der er problemet... Alle elsker ham ;/ Min bedste veninde endte næsten i et forhold med ham.. Det er kun mig, der ved det. Og sådan som hun taler om ham gør, at jeg ikke tør fortælle hende noget :/ jeg vil ikke fortælle noget til nogen.. hvis nu det ikke bliver til noget imellem os... Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre :/

Er det forkert af os at skrive til hinanden, som om vi er kærester? Jeg ved ikke.. Jeg har ikke lyst til at stoppe med at skrive med ham.. Men jeg er "bange" .. :i

 

- pigen på 17

Kommentarer

Jeg har ikke så meget erfaring med det, du spørger om, men det kan da være, at jeg kan hjælpe alligevel.

Jeg tænker, at det er svært at definere, hvad der er forkert eller ej. Hvis det bare er jeres måde at skrive sammen på, og alle er glade for det, så synes jeg ikke, der er noget forkert i det. Hvis en af jer havde en kæreste, som kunne blive ked af det, så ville det nok ikke være så godt.

Hvis at det, at I skriver sammen, som om I var kærester gør, at han tror, at I måske kan blive eller allerede er mere end venner, og du ikke har lyst til det, så synes jeg, at du skal gøre det klart for ham, og så måske nedtone kærlighedserklæringerne lidt. 

Du behøver ikke sige noget til din veninde, hvis der ikke er noget rigtig mellem dig og ham, men hvis der bliver det, så fortjener hun sandheden. Selvom det gør hende sur. Du kan jo heller ikke lade være med at sige at I er sammen, og så høre hende snakke grimt om ham hele tiden. 

Men mest af alt synes jeg, at du skal mærke efter, hvad du føler for ham. Det lyder lidt som om, at det er op til dig, om I skal være venner eller mere, og det synes jeg, du skal finde ud af, om du har lyst til og så tage det derfra.

Din veninde skal i hvert fald ikke være grund til, at du stopper helt med at skrive med ham. Jeg kan godt forstå, at det er svært at sige til hende, men hvis du gerne vil have mere med ham, så er det ikke fair, at du stopper, fordi hun ikke kan lide ham. De nåede jo ikke at blive kærester. 

Jeg håber, at du finder ud af det. Og skriv endelig, hvordan det går!

Smil og knus fra Zebra.

406

 Hey!

 

Nu var vi igen på en camp.. Nyttårs-camp. Jeg havde glædet mig rigtig meget, for mig og bedstevennen havde meldt os sammen.. eller.. han kunne ikke melde sig til, så han bad mig om at gøre det.. Men den sidste dag var der et spørgsmål(anonymt), som hovedslederen læste op og svarede på.
Spørgsmålet var: 1) er det "forkert" at en pige og en dreng skriver "jeg elsker dig" og "du er den sødeste i verden" osv. til hinanden.. altså, for sjov. 2) Hvis den ene af personerne får følelser for den anden, skal han så sige fra?
Jeg kunne se på min ven, at han følte sig ramt at spørgsmålet.. og det gjorde jeg også.. vi snakkede ikke sammen igen efter dette.. kl var 13.. og vi tog hjem kl 16...... og skulle gøre halvvejs i samme bil.. det var akavet.. når han skulle ud af bilen krammede vi.. men ikke så længe, som jeg ville... for jeg vidste, at det nok var farvel :( for vi har ikke kendt hinanden så længe og godt.. og det skærer i mit hjerte, at vi ikke har skrevet meget sammen siden campen.... selvom det kun er 2 dage siden :( Men når man plejer at skrive sammen hver dag, så er det meget.. jeg spurgte ham, over sms, om han også følte sig ramt af spørgsmålet.. og.. det gjorde han.. vi diskuterede det.. så sagde jeg, at jeg ret godt kunne lide ham.. og han sagde, at han havde lagt mærke til det.. for jeg havde været klistret i ham... pis!
Sidste gang jeg havde et crush, fik jeg at vide, at jeg var for anonym, så jeg prøvede at være sammen med ham ret meget, og så er jeg klistrene.... 
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre :'(
Sidste gang jeg havde sådan en samtale, endte det med, at jeg ikke engang siger hej med drengen.. og jeg ser ham hver dag!!
Mit sidste crush stoppede at skrive til mig efter November-campen, for han så, at mig og min bedste ven krammede, så han ville ikke ødelægge det.. vi skriver ikke sammen mere.. men når vi ser hinanden, så hilser vi på hinanden, og vi kan godt snakke.. vi snakkede ikke sammen før.. tror vi snakker mere nu, end før.. men det er stadig ikke meget..

Mit store problem nu er, at jeg lovede mig selv, at jeg ikke ville blive forelsket i min bedste ven.. min bedste veninde har advaret mig om, at han er et svin og en player... og jeg har ladet være med at indrømme for mig selv, at jeg kan lide ham.. men lige før nyttås-campen indrømmede jeg det, og nu er mit hjerte knust </3

 

 

426

Det er jeg godt nok ked af at høre! Din stakkel! Tror alle kan forstå, hvor ondt det må gøre lige nu. Specielt fordi at han jo også er din bedste ven, og der er da bare ikke noget værre end at miste sin bedste ven og sit crush på en gang! Så jeg synes du skal gøre alt du kan for ikke at miste jeres venskab. 

Lad som om at der ikke er sket noget og alt er helt normalt mellem jer - også selvom at han er lidt fjern. Hvis han også stadig gerne vil have at I er venner, så skal han nok "lege" med. Men hvis han ikke kan acceptere at du har følelser for ham og stadig være venner med dig, så må du jo sige farvel. Øv øv øv - det er bare ikke sjovt.

Lige meget om I bliver ved at være venner eller ej, så skal dit hjerte altså nok blive lappet sammen igen - bare rolig. Og jeg tror, at det med om du skal vise, hvad du føler eller passe på med at klistre, kommer helt an på fyren og mest af alt - hvad han føler for dig! Så næste gang du crusher på en, så synes jeg at du skal gøre dit allerbedste for at prøve at se om han er meget opmærksom på dig eller genert eller måske bare ikke intereseret og så tage det derfra. 

Jeg føler med dig af hele mit hjerte og håber virkeligt at den næste dreng der er så heldig at du crusher på ham ser hvor fantastisk du er. Lad være med at give op - det skal nok lykkes!

Medfølende kram fra Zebra

414

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program