Onani Er der noget galt med mig

forumspørgsmål

Onani Er der noget galt med mig

forumspørgsmål af
anonym
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Jeg er en pige på 13 år, som virkelig gerne vil onanere. Men kan ikke finde ud af det. Jeg har prøvet alles råd på denne hjemmeside, men jeg kan ikke mærke det store. Er der noget galt med mig? Jeg har bare prøvet og pørvet i snart et år...... HJÆLP er der noget galt, eller er der nogen der har nogle ekstra gode metoder som virkelig virker???

Kommentarer

 Det lyder faktisk ret underligt, at du ikke mærker noget eftersom du har prøvet i et år. Men det er nu faktisk ret normalt. Nogle piger får ikke det store ud af det de første par gange. Men du kunne jo prøve, at tænke på noget der tænder dig, imens du onanerer? 

364

Har prøvet, men jeg bliver ikke så tændt. Og så når jeg bliver tændt, prøver jeg, og lykkes det ikke, og så mister man ligesom lysten....

412

Du kunne også prøve at være lidt mere rolig, når du når frem til at onanere. For nogle gange skal man tage de små skridt ad gangen, end de helt store spring. Har du prøvet at slappe af, imens du prøver?

Men det er nu helt normalt, for der er ikke alle der oplever det helt store vedr. onani, før de er blevet lidt ældre. :-) Så du kunne bare prøve at tage den med ro, og være tålmodig. Men ellers kunne du finde noget andet der måske kunne sætte lidt mere ild til dig, noget nyt og måske bedre, end det du har prøvet. Hvad det kunne være, ved jeg ikke, for det er helt forskelligt fra person til person.

359

Hey. Nu er jeg en dreng så kan ok ikke hjælpe dig så meget. Jeg er 13 år gammel og har onaneret mange gange. De første gange var det kun sjovt fordi at andre gjorde det. Men nu hvor jeg er blevet lidt ælder end da jeg startede, og nu er det bare mega dejlig (især når man spermer) 

 

PS måske gør du det samme hver gang. prøv noget nyt, og hvis du har en kæreste så prøv og se om han vil gi dig finger. Det kan være at han er god til det :D

 

Held og lukke

 

 

404

 Hvis det ikke virker med fingeren kan du evt prøve at sprøjte med bruseren? (-:
Eller stønne lidt? :D
Du kunne starte med at tage tøjet lige så stille af dig selv og begynde og røre lidt ved dig selv og se om det tænder dig! :-)

390

 Et foreslag til dig... Tænk på en dreng der tænder dig, eller se noget porno først. Bruseren er en af dine bedste venner.

Eller tænk på at det er ham den søde du kan lide, som rører ved dig.

Håber at det kommer til at virke for dig :)
 

Knuz Katrine

390

Hej pige 13.

Hvad ligger du og laver mår du piller, hvordan piller du.

415

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program