Hår dernede?

forumspørgsmål

Hår dernede?

forumspørgsmål af
Anonym.
Oprettet 12 år 4 måneder siden

 Hej jeg er en pige på 14år.

Jeg har aldrig haft sex, og heller ikke fået finger af nogen drenge før, og det har jeg det også fint nok med, for jeg føleler mig slet ikke klar til sex endnu(-:

Men jeg har alligevel ret tit frække drømme, og jeg bliver tit våd dernede.

Jeg onanere også da jeg syntes at det er dejligt, og jeg ville nok ikke have noget i mod at få finger af en dreng hvis jeg var kærester med ham(-:

Men så har jeg bare et spørgsmål, hvad syntes i, skal man have hår dernede eller være glat? Jeg er meget forvirret, jeg syntes nemlig godt at man må have lidt hår så man ikke ligner en på 10år men hvad syntes i?

Kommentarer

Altså jeg barerer bikinelinjen og rimelig langt ind så jeg kun har en stribe tilbage :D og så trimmer jeg det da også så jeg ikke ligner en hippie... :D jeg har ikke en fyr men jeg gør det alligevel :D

jeg er lidt urolig for om hvad en dreng ville sige til det... om han ville synes der er for meget? men jeg vil ikke barbere det for jeg vil heller ikke ligne en på 10, som en anden så smukt udtrykte det! :D men altså synes de det er ulækkert? gerne del nogle erfaringer folks! :D

 

ME! :D

 

498

 Jeg synes at det kommer an på, hvad du selv synes er frækt. Eller behageligt. Hvad har du det bedst med?

Personligt er jeg heller ikke helt glat - det tænder mig ikke at være sammen med en, der synes det er helt vildt frækt, hvis jeg ligner en lille pige. Jeg er kvinde og stolt af det. Så jeg lader en stribe være der, hvor man kan se det (venusbjerget), men barberer resten helt. Synes det er mest hygiejnisk. Føler mig i hvert fald ikke helt ren, hvis at der er en masse hår mellem benene.

Med hensyn til drengene, så tror jeg ikke at de går så meget op i hvad den helt præcise stil er dernede, så længe at du er ren og ikke gror 3 cm ud over trussekanten, smiler.

I følge en Woman artikel, jeg læste for nylig, så er det er blevet så normalt at barbere, at det godt kan komme bag på dem, hvis du er helt naturlig, men at de fleste ikke tog sig videre af det. Det eneste der var helt slemt, er hvis at pigen har de knubber og bumser nogle får af barbering. Det kunne mændene, Woman spurgte slet ikke håndtere.

Håber det svarer på nogle af dine spørgsmål :-)

Kram 

436

Jeg er godt nok jomfru og derfor aldrig set en nøgen pige. ( kun i pornofilm, men det tæller vist ikke rigtigt ) Men det er da helt naturligt at have hår på fissen, eller... jeg har aldrig set det, men jeg tror ikke jeg ville have noget i mod det.

Jacob 19år - jomfru

468

Hej den anonyme :) Jeg vil give dig helt ret i at kvinder som skraber alt håret væk, ligner små piger på 9 år ! Min mor har nærmest en badering rundt om fissen, det er nu heller ikke noget for mig. En trimmet dusk og ingen stor busk det er lige mig, jeg bliver totalt liderlig når kvinder har en lille sød stribe mellem benene. Har aldrig hørt noget så dumt som at sige man får hår i munden af og slikke fisse, fordi der er små søde trimmet hår på den, tror jeg simpelthen ikke på drenge.

Hilsen Lars 20 år og jomfru :D

511

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program