Jeg dummede mig :-(

forumspørgsmål

Jeg dummede mig :-(

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 12 år 6 måneder siden

 Jeg var til en fest, hvor jeg snakkede meget med en dreng. En uge før festen, havde jeg ansøgt ham på facebook, vi skrev lidt sammen inden festen, og da vi kom til festen, dansede og snakkede vi sammen hele aften. Han tog lidt tidlig hjem, da han skulle spille fodbold næste dag. Han spurgte om mit nummer, og dagen efter festen, skrev jeg til ham. Jeg spurgte ham om han hyggede sig igår, og om hvad han lavede.. Han fortalte mig at han var kommet til skade til fodboldkampen og vi skrev i rigtig lang tid. Nogen dage efter skrev vi sammen igen, og han fortalte mig, at han først troede jeg var en snop, men at jeg faktisk var en sød pige. Jeg blev utrolig glad og skrev han betød meget for mig, selvom jeg næsten lige havde mødt ham og der skrev han i lige måde!.. Pludselig en dag dummede jeg mig, og spurgte om han kunne lide mig. Fordi jeg selv følte at han kunne, men han svarede nej, og fortalte at ham og hans bedsteven, havde en 'pagt' om at de ikke måtte flirte/score hinandens pige, jeg ville gerne fortælle ham. At jeg ikke kunne lide hans bedsteven, men turde ikke.. Jeg havde nogen dage skrevet i min status på Skype "Du står øverst på min ønskeliste" Og han skrev til mig " Du står også øverst på min ønskeliste, men jeg har været uartig i år så jeg får dig nok ikke" Også skrev jeg til ham "Nu må vi se ;-) " Han skrev det nok bare for sjov, men jeg troede jo han mente det.. 

Her igår skrev jeg så til ham, at jeg havde fået følelser for ham, og jeg sad og håbede at han skrev " i lige måde" men nej det gjorde han ikke. Han fortalte mig at han kunne lide en anden pige, og jeg blev så ked af det..
Her til november skal vi til samme fest, og ville så gerne score ham, for synes selv han lyder lidt intreseret i mig men han kan lide en anden. Hvad skal jeg gøre? :((
Han fortalte mig også en dag han synes jeg var flot..

Kommentarer

Heii

Jeg syntes at du skal fortælle ham, at du er ked af det, fordi du så godt kan lide ham. Og hvis han afviser dig, må du sige at du gerne vil være ved at være venner, da du ikke har lyst til at miste ham helt. Og hvis han også afviser det, så er han ikke det vær. Så er der en anden der vil sætte dig højest, og jeg tror sagtens du kan finde en anden. :)

Isabella

634

Du lyder som en sød, intelligent pige. Masser af fyre ville være heldige at have dig. Aldrig glem det. Så drop ham og gå videre. Ligeså snart du "jager" ham så er det et dårligt tegn... sorry

 

http://littlemiss.tumblr.com/post/76718995/rules-to-tell-if-hes-just-not-that-into-you

647

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program