Efter Skole?

forumspørgsmål

Efter Skole?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 6 måneder siden

 Jeg går i 9. klasse, jeg har det rigtig godt i min klasse og hænger ud med dem der mest fremme hvis man kan klade det det :) jeg synes os jeg klare mig okay socialt jeg bliver ikke mobbet eller noget der, Men jeg er ikke særlig tit sammen med nogle, jeg snakker dog med mange over skype..

jeg er ikke den bedste i skolen til dansk,matematik 

 

jeg ved meget om verden og hvad der sker på det punkt er jeg nok den klogeste 

 

Men det jeg ville høre om kunne det være en god idé at tage på efter skole efter 9. klasse 

få nolge venner, få et bedre socialt netværk

og måske lidt mere lyst på livet??:)

Kommentarer

Hej. Det kan godt være at det er et kort svar, men det var det lige det eneste jeg havde at kommentere. Det med efterskole, er noget en del vil hen, så der er lang venteliste, så for at være sikker på at få en plads, så skal man skrive sig ind på en efterskole et par år før. Jeg blev skrevet ind i 5. klasse. Håber at du finder en glæde over at leve livet =)

692

 Kan og vil altid anbefale et ophold på efterskole. Det mega nice.. du for vener for livet og du vil mindes tiden på efterskole.

654

hej

jeg synes det er en super ide du har :-) jeg synes helt klart du skal tage på efterskole, det er altså ikke alle efterskoler der er lange ventelister på. Jeg tog selv afsted i 8 klasse på efterskole- det var et super år for mig at komme væk og få andre veninder/venner. Jeg fandt først ud af det nogle måneder før, at jeg ville på efterskole så jeg ledte også efter den rigtige efterskole. Men stadig væk var der mange efterskoler jeg kunne vælge imellem. jeg synes du skal tjekke www.efterskoler.dk der kan du søge på efterskoler i hele danmark synes helt klart du skal tjekke det ud :-) 

for jeg havde verdens bedste år på efterskole.

Håber du tør springe ud i det :-)

KH Felicia.

624

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program