Jeg er klar på og hjælpe..

forumspørgsmål

Jeg er klar på og hjælpe..

forumspørgsmål af
Laura
Oprettet 12 år 7 måneder siden

Da man ikke kan hjælpe andre altså i chat osv. så vil jeg gøre det muligt for os unge, at kunne skrive til mig her i den her, og stille spørgsmål eller hvis i bare har brug for og få talt ud med en... :)
jeg er virkelig en der gerne vil hjælpe andre..

Jeg hedder Laura.
- jeg er 15 år.
- jeg har en skøn muslimsk kæreste som jeg har været sammen med i næsten 4 måneder nu. og han er en jeg har vret meget rigtig meget igennem med, pga forskellige kulture osv, så hvis du/i selv er ude for det så skrev endelig..
- jeg dyrker meget sport og får tit skader, så der kan i også altid skrive..
-..-.-

i det hele taget skriv hvis i har brug for det, er klar på og hjælpe osv.. :)

..... Glæder mig til og høre fra dig/jer, og glæder mig til og hjælpe....
Knus mig.. <3

Kommentarer

 Hej Laura

Jeg ved ikke om det er underligt at spørge om, men du siger du dyrker meget motion. Det vil jeg også gerne, er begyndt ligeså stille. Tager 20 min om dagen. Har du andre idéer til hvad jeg kan lave, jeg løber og cykler i forvejen.. Det er bare så kedeligt.. 

Og en ting mere.. Hvordan kan jeg få langt hår hurtigere? Det må gerne blive 20 cm længere. Jeg bruger hårkure og alt det der, og spiser vitaminer. Ved du om der er andet jeg kan gøre?

Og hvordan kan jeg muligvis få flere venner? Har ikke rigtig nogen, ud over en god veninde fra skolen. Men der går en masse rygter om mig. Og min veninde er lesbisk, og det er jeg altså IKKE! Og det rygte vil jeg overhovedet ikke have.

Kh Isabella :)

440

Hej Laura.

Jeg sætter stor pris på at du vil hjælpe andre, det er så fedt. og specielt når du kun er 15 at du tænker på andre :-)

Jeg vil råde dig til måske at lave en blog i cyberhus, det er måske nemmere for dig, for jeg tror du er en pige med et stort hjerte, så kunne du måske hjælpe andre den vej rundt i cyberhus, men det er kun et forslag, kan selv sige at jeg har haft gode oplevelser med det, for da jeg var omkring 14 år brugte jeg cyberhus og det endte med at jeg fik en blog, hvor jeg skrev indlæg og folk kunne skrive, og det var en super god måde for mig, men afsluttet det for noget tid siden, da jeg har meget at se til, kom i tanke om det, da det også er en slags frivillige arbejde

kram Felicia.

473

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program