Hvad skal jeg gøre?

forumspørgsmål

Hvad skal jeg gøre?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 7 måneder siden

Hej 

Jeg har et, måske lidt normalt spørgsmål, som jeg håber i vil svare på. Jeg har aldrig haft en rigtig kæreste, jeg er 14 år, og leder bare efter den rigtige. Der er 1 dreng jeg er forelsked i som går i min klasse. Jeg har kunne lide ham i ca 2 år nu, og jeg gør alt hvad jeg kan for at han lægger mærke til mig. Han er 13 år, men er ikke ligesom de andre drenge jeg kender. Han er helt sig selv, går i det han vil, er sammen med dem han vil osv. Så er han også rigtig pæn  Håber i kan hjælpe mig, for jeg kan rigtig godt lide ham. 

kh Mig 

Kommentarer

 Hejsa

Jeg ved ikke om jeg kan hjælpe dig, men jeg er stået i præcis samme situration. Men der gik kun et år, til sidst kunne jeg ikke klare det mere, og fortalte ham hvordan jeg havde det. Jeg tror ikke ligefrem man kan sige at det, endte godt. For han sagde at han ikke kunne lide mig, og at han ikke troede at det kunne blive til noget mellem os. Jeg blev selvfølgelig vildt ked af det, men det gjorde også at jeg kunne komme videre. Hvis du ikke vil sige det direkste til ham kan du:

   - prøve at arbejde mere sammen med ham i skolen, så lærer du ham og hans holdninger bedre at kende, og omvendt. 

   - skrive til ham: sms- hvis du ikke har hans nummer, kan du spørge ham, eller en anden i klassen, som du ved har det, eller facebook osv. . 

   - bare prøv at snakke med ham, selv små kommetare til det han siger, vil gøre at han lægger mere mærke til dig. 

Håber du kunne bruge noget af det til noget. 

Held og lykke med det hele. Håber han har det på samme måde :) 

495

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program