Selvskade og billeder ?

forumspørgsmål

Selvskade og billeder ?

forumspørgsmål af
Lise vejleder i Kunstværkstedet.
Oprettet 12 år 9 måneder siden

 Vi har et tema i huset om selvskade "Du behøver ikke være alene"
Jeg kunne tænke mig at vide, om der er nogen af jer, der laver billeder, om de tanker i har ?
Hvis ja, vil vi meget gerne se dem i Tegn Selv. Jeg vil gerne understrege, at det er billeder om de følelser, der er forbundet med selvskade - ikke billeder af selvskade. 
Vi vil meget gerne bruge dem i vores tema. 
Vi samler billederne i Tegn Selv, derfor er det vigtigt i skriver tema på.

 

Billedet her handler ikke om selvskade, men vi har arbejdet med at slå malingen på lærred.
Det var blot en tanke jeg fik.

Kommentarer

 Nu er det aften, og jeg er rigtig træt, og dårlig fordi jeg egentlig aldrig spiser mere. Heldige mig. Det er en anden historie :) Men lad mig da se om jeg har opfattet det rigtigt(;
Nu maler jeg ikke. Personligt synes jeg at jeg er rigtig dårlig til det. Men det er faktiske ikke så lang tid siden at jeg selv gjorde mig nogle tanker og prøvede at tegne det. 
Ikke tegne folk der direkte skærer i sig selv - mere smerten man føler.
Jeg gik f.x igang med en en tegning, af en dreng der står i skyggen ved en åbning af en tunnel, med grafitti på væggen, han har den ene fod på væggen, den anden på jorden, og kigger ud, lyset fra åbningen Er ikke mere en nogle få millimeter mellem hans fod og lyset. Og så har han tape for munden. Det hele skulle gerne give et tegn med hvor indelukket man i virkeligheden føler sig - men alligevel - hvor tæt man er på at kunne komme ud af det igen, når man laver selvskæring/selvskade. 

En Hilsen fra Trææætte mig

601

 Kære Angel.

Tusind tak - det er meget spændende at høre, hvor præcis du kan beskrive et billede, der rammer følelsen. Hvis du har lyst, kan du læse et indlæg, jeg skrev for længe siden om samme emne.
Det med at male et billede, skal du ikke tage bogstaveligt. Det er bare mit udtryk for at lave billeder. Du kan sagtens være vild og voldsom med en blyant, det kræver bare tykkere papir f.eks. er gulvpap rigtig godt.
Og ...... jeg håber jeg får lov til at se dit billede af drengen, der står i skyggen engang. 

Kærlig hilsen
 

549

Heey Lise :)

 

jeg har lavet en skulptur med smadret glas, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage billeder af den desværre :(

jeg prøvede at fange det øjeblik hvor man næsten lige skal til at fks. skære i sig selv. altså at man fks. har et knust hjerte (da formen af skulpturen er et hjerte^^)

skåret en glasplade ud, så den fik en hjertefrom, og så kom jeg pladen i en sæk, og brugte en hammer og ødelagde pladen. ødelæggelsen symbolisere det man gjorde mod sin krop, fks. at skære i sig selv. jeg trykkede derefter det knuste glas ind i fugemasse, så den fik hjerteformen tilbage, men nu som knust. det smukke ved det kunst er bla. symbolikken i fuldførelsen, og billedet i sig selv, da man kan se den størknede fugemasse bagved glasset :)

jeg ville, til at starte med, have brut cement istedet, men det blev bare for tungt at arbejde med.

629

 Kære Sweetheart

 Det er først nu, jeg har set din kommentar - beklager. Det er selvfølgeligt ærgerligt, vi ikke kan se din skulptur. Men det er en god beskrivelse du har lavet. Det er spændende at læse om den måde du arbejder på. Jeg håber, du forsætter med at lave skulpturer. Jeg synes, du har et stærkt budskab, som mange kan have glæde at, fordi det giver en forståelse af, hvor barsk selvskade er, og hvor mange smertefulde følelser, der er forbundet med det. Stærkt budskab.

Kærlig hilsen Lise.

556

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program