ekstremt hurtig hjælp, tak!

forumspørgsmål

ekstremt hurtig hjælp, tak!

forumspørgsmål af
Trine
Oprettet 12 år 9 måneder siden

 

Hei. Jeg er så heldig, at jeg har fundet mig en super sød, dejlig, fantastisk dreng ved Navn Daniel. Problemet er bare at han kun er 16, han ryger hash og er alkoholiker, og så har har efter sin egen mening mange "one-night-stands". Han er ikke min Kæreste (uheldigvis) men jeg ved han elsker mig og omvendt, grunden kan i nok regne ud^^ Jeg elsker ham virkelig, men han vil ikke tage valget sammen med mig, forståeligt. Han tror at hele min verden falder sammen, når jeg finder ud af hvad hans liv består af. 
Han tror ikke på når jeg siger jeg har været sammen med fyre som ham før, at jeg kan håndtere det, hjælpe ham og at jeg elsker ham. Jeg har sagt det før, men han tror ikke på det. Jeg er 100% på hvad jeg går ind til. Jeg VED det. 
Hvad synes i jeg skal gøre?

Kommentarer

Hej

Jeg er ked af at høre , at ham drengen har det så svært.. og det synes jeg du skal hjælpe ham med at få lyst. han kan få hjælp, men han skal bare indse at han har et problem før kan han ikke hjælpes, hvorfor hjælper hans forældre ham ikke? Måske skal du sige det til dem, til han kan få noget hjælp, til han kan komme ud af det helvede han er i ? måske psykolog, eller få ham til at gå til lægen, måske kan du gå med ??

Jeg synes det er synd, for dig at han ikke tror på dig, når du siger du elsker ham osv. han har nok svært ved at indse at der er nogle mennesker der elsker ham. Fordi han er ude i et misbrug, skal du self støtte ham til at komme ud af det, snakke med ham om det. Du skal seriøst passe på dig selv, inde i alt det her, fordi at du pludselig kan få det rigtig dårligt, over han har det dårligt. når man er sammen med nogen der fx er syge, misbrug eller sådan noget. vil man prøve og hjælpe den person rigtig meget, også glemmer man lidt sig selv inde i det. så husk at passe på dine egen grænser, fordi ellers kan det gå galt. det er fedt du godt kan lide ham, men han skal nok have noget tid til at forstå at du holder af ham og gerne vil noget mere, så du skal nok bare vente noget mere. og self når du snakker med ham så sige de følelser du har for ham. og du skal ikke opgive ham, hvis det tager langt tid. han har nok bare lidt svært ved at se det,  men det kommer. jeg har selv en meget personlig historie, om det med at være kærester, med en psykisk syg, hvad det endte med fordi det blev til et problem efter omkring et år `? måske hvis du vil høre den, at den kan hjælpe dig lidt indeni alt her ?

husk jeg vil gerne hjælpe dig, og synes det kunne være rigtig godt hvis i blev kærester. Du skal bare vide hvordan tingene ser ud :-) 

Kram Felicia.

323

 Hans mor har fået konstateret kræft, hans bror og far er død., Jeg tror du har ret. Og jeg håber det okay jeg viser ham dit svar. Jeg vil gerne høre din historie, hvis det ikke er for privat. Jeg tænker jeg måske ville forstå ham og jeg selv mere. Tak for dit svar indtil videre.

324

 Hans bror og far er døde, hans mor er indlagt med kræft.
Hvis det ikke er for langt at gå ville det være fedt at høre din historie.

336

Hej Trine.

Det er jeg virkelig ked af at høre. Hvor bor han så henne nu ?? Men han skal have nogle at snakke med om det. Det kan være han ikke har fået snakket nok om det. Også ender man nogle gange ud i nogle ting. jeg tror ikke han har kontrol over det.. Derfor er det vigtigt at få hjælp nu, for jo længere tid man venter, jo svære er det at han for den rigtige hjælp.

Self må du høre historien. Jeg gik på efterskole med en dreng, vi blev kærester og det hele gik fint. jeg havde det virkelig dårligt psykisk på det tidspunkt, jeg kunne ikke rigtig føle hans kærlighed. han elsket mig virkelig meget. men fordi jeg ikke kunne mærke føelser, var det jo svært at være kærester. Men pludselig havde jeg 3 selvmordsforsøg bag mig, han blev alt for bekymret, fordi han kunne jo slet ikke forstå jeg havde det så dårligt. men han ville jo gerne snakke med mig om det som gjorde ondt, han ville tætter på, hvorfor jeg gjorde det. jeg kunne ikke lukke ham ind, jeg havde en psykisk sygedom, som gjorde han ikke blev lukket ind. når han var hjemme hos hans forældre, var han så bekymret at han hele tiden snakket med dem, om hvordan jeg havde det. han tog nogle gange hjem fra efterskolen, fordi han ikke kunne klare at se mig, fordi jeg havde det så dårligt. men han elsket mig for meget til at han ville slå op. jeg påvirket hans liv så meget, fordi jeg var syg og han ikke helt forstod det. når jeg var glad, var han glad. når jeg var trist og havde tanker om alle mulieg ting var han skide bekymret. han var bekymret, for at miste mig. for de weekender hvor jeg tog hjem, var han så bange for at jeg ikke ville komme tilbage . og det påvirket ham så meget, at han ikke kunne leve sit eget liv, begrund af bekymringer om mig. så jeg ødelagde hans liv, fordi jeg var for syg. der gik 10 måneder og til sidst slog han op. han sagde han ikke kunne være sammen med mig, fordi han hele tiden havde frygt for at jeg ville begå selvmord,fordi jeg havde prøvet nogle gange. da han slog op, var jeg så ked af det. jeg forstod ham ikke den gang. men jeg forstår ham virkelig nu, hvorfor han gjorde det. fordi jeg var syg, påvirket jeg ham så meget at han fik det dårligt. men jeg kunne jo ikke selv se det den gang.

kan du se hvor meget det kan påvirke et andet menneske, så meget fordi den ene har det for dårligt.jeg ved godt, at det ikke er helt det samme. men hvis du kan se det bare lidt. så kan man godt samligne de to historier for du kan virkelig få det dårligt , hvis du hele tiden vil føle du skal passe på ham, fordi han har det dårligt. så husk og pas på dig selv, og dine grænser. til det ikke ender med at i ikke vil hinanden til sidst.

for hos mig endte det med, at jeg ikke ville ham fordi han slog op. jeg ville ikke se ham i et år. fordi jeg var sur på ham. nu snakker vi lidt sammen nu. men det er ikke så meget

Håber du kan bruge det lidt? 

Kram Felicia.

350

 Han bor sammen med sin papfar og hans andre brødre, jeg er ikke sikker på hvorfor, men han sagde han kan risikere at skulle flytte hjem til sin onkel.

Og Ja, nu forstår jeg nok bedre, rigtig mange tak, det hjalp meget. Jeg skal nok passe på, Samtidig passer han ogs ret meget på mig, da han er rigtig bange for at gøre mig skuffet og ked af det, er han på stranden med sine brødre og hans papfar istedet. Selvfølgelig skal han stadig have hjælp, og det skal han nok få, han er i hvert fald en del gladere synes jeg.
Mange tak for det. Håber du altid blir på cyberhus, for du er rigtig god til at hjælpe folk.

284

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program